aandelenhandel simulatoren – thinkorswim 2017

Thinkorswim is TD Ameritrade’s online trading platform. Het biedt een aandelenhandel simulator, papiergeld, waarmee je virtueel geld te investeren in een gesimuleerde beurs om een ​​idee van hoe uw strategieën zou pan in een real-world situatie, maar zonder gevaar voor uw werkelijke financiën te krijgen. Hierdoor kunt u de thinkorswim platform, evenals de handel in aandelen in het algemeen te leren.

U heeft een account met TD-Amerika om zijn platform te gebruiken, met inbegrip van het papiergeld simulator. TD Ameritrade is een populaire en gevestigde naam in online effectenmakelaars, en het biedt de meest populaire investering opties en handel, met inbegrip van futures en Forex trades. We beoordeeld de actieve thinkorswim platform en vond het een van de meest goed georganiseerde van de online broker diensten die wij beoordeeld worden. Het omvat een aanpasbare dok, dat is altijd zichtbaar, zodat u op het web kunt surfen en doen andere taken, terwijl het monitoren van uw voorraden. U kunt meer in onze online handelen in aandelen beoordeling te leren.

De thinkorswim-platform biedt hulpmiddelen en informatie voor het spotten van kansen in de markt en de uitvoering van de handel in aandelen strategieën. Het commandocentrum scherm brengt al uw belangrijke informatie samen op één plek.

Met papiergeld, kunt u testen van uw strategieën in real time zonder gevaar voor uw geld. Indien u liever backtesting te doen, echter, TD Ameritrade’s thinkOnDemand gereedschap kunt u doen mock trading gebaseerd op gearchiveerde data. Dit kan u toestaan ​​om uw ideeën en fine-tunen van uw strategieën te verfijnen voordat u ze uit te proberen met papiergeld.

U vindt tutorials en een handleiding over het programma zelf te vinden, zodat u kunt leren om het platform te gebruiken om zijn maximale potentieel. Deze service biedt ook educatieve materialen, met inbegrip van artikelen en seminars. De informatie is goed voor nieuwe investeerders, maar ook materiaal voor kenners van de beurs.

TD Ameritrade heeft verschillende platforms voor de handel, maar zijn thinkorswim aandelenhandel platform biedt een gesimuleerde beurshandel systeem, papiergeld, dat kun je beleggingsstrategieën in real-time, real-marktsituaties te testen zonder gevaar voor uw echt geld. Daarnaast biedt het thinkOnDemand, waarmee je strategieën tegen historische gegevens te testen. Deze tools kunnen u helpen om de markt te leren, evenals creëren en strategieën die u vervolgens kunt gebruiken op de thinkorswim platform voor werkelijke investeren wijzigen.