beroepsonderwijs carrières – Computer Programmeurs 2017

De taak van een entry-level computerprogrammeur is een van de best betalende beroepsonderwijs carrière we beoordeeld. In veel opzichten is het anders dan andere beroeps- loopbaan vanwege de doorgroeimogelijkheden, maar net als andere beroepsonderwijs banen, is het gemakkelijk om het veld in te voeren met slechts een associate degree. De industrie is zeer breed en verandert regelmatig nieuwe programmeertalen en technologieën ontstaan.

Salaris

Dit beroepscarrière biedt een aanvangssalaris van tussen de $ 40.640 en $ 53.620 per jaar, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics (BLS). De vooruitgang in dit beroep kan verdienen een goede programmeur omhoog van $ 91.000 per jaar, maar ten minste een bachelor’s degree en ruime ervaring in het algemeen is vereist.

Er zijn meer dan 360.000 programmering Landelijke vacatures, hoewel veel entry-level banen in deze discipline zijn uitbesteed aan landen als India en China. De vraag naar deze baan is eigenlijk naar verwachting 2 procent afnemen in de komende 10 jaar. Echter, omdat er zo veel bedrijven en consumenten functies vandaag de dag gebruik maken van computers, de toekomstige vraag naar dit beroep als beroepsopleiding carrière in de Verenigde Staten is nog steeds veelbelovend. Hoewel er veranderingen in de job functies kunnen zijn, kansen blijven komen in deze industrie als nieuwe technologieën worden onthuld. Individuen in dit beroep moet de hoogte blijven van veranderingen in de technologie die hen van invloed kunnen zijn. Zij moeten ook doen wat ze kunnen om te trainen in andere beroepen te steken binnen de computerindustrie.

De landen met de hoogste concentraties van computer programmeurs zijn Utah, New Jersey, het District of Columbia, New York en Arkansas. De landen met de hoogste betalende computer programmering banen Washington, Massachusetts, New Mexico, Colorado en Californië.

Hoewel sommige community colleges bieden een associate’s degree in dit gebied, ten minste een bachelor’s degree is aan te raden uw verhandelbaarheid om vooruit te verhogen. In een associate’s degree, meestal moet u slechts één specialisatie / taal te selecteren om te studeren, in tegenstelling tot de vele onderwerpen die u zou leren op universitair niveau van de bachelor. Professionals met slechts een universitair diploma hebben minder mogelijkheden om verschillende vormen van specialisatie te ontdekken binnen de beroepsgroep.

Personen in dit gebied moeten een heleboel conceptuele theorie te leren kennen en hebben behoefte aan een stichting in de natuurkunde en calculus. Degenen die een vierjarige liberal arts onderwijs te volgen hebben een breder perspectief van het beroep, waardoor ze aan te passen aan de industrie schommelingen of verplaatsen van het ene bedrijf naar het andere systeem maakt.

job Beschikbaarheid

De indeling van een computer programmeur door de BLS is veel breder dan andere banen we geëvalueerd. Hoewel het carrièrepad voor een tandartsassistente is heel anders dan een tandarts, ter vergelijking, de term “computer programmeur” kan verwijzen naar mensen die net beginnen, alsmede voor degenen die een staf van programmeurs te beheren. Meestal entry-level programmeurs zullen titels als junior programmeur, software support technicus of software tester te hebben.

Individuen in deze beroepscarrière het algemeen specialiseren in een breed gebied, zoals het computernetwerk systemen, database management, software ontwikkeling of web development, en er is meestal overlap tussen deze gebieden.

Sommige van de specialisaties je kunt studeren in het programma een geassocieerde deelneming omvatten

Veel programmeertalen hebben eenmalige certificeringen je kunt verdienen die helpen om u meer verhandelbaar voor banen die die taal te gebruiken. Bijvoorbeeld, als je wilt werken voor Microsoft, vindt u de programmering certificering, die een vernieuwing om de twee jaar nodig te verkrijgen. Cisco-certificering is de standaard voor netwerken. Oracle heeft geen certificering over de programmering niveau vereisen, hoewel ze voor een computer support technicus om een ​​Oracle-database te vergemakkelijken doen. Sommige certificeringen niet een vernieuwing nodig. Er is niet één universele licentie die nodig is voor de programmering. Zodra iemand krijgt een bachelor’s degree, individuele certificeringen zijn over het algemeen niet zo nodig in dit beroep.

Werkomgeving; Omdat veel programmeurs in de Verenigde Staten daadwerkelijk helpen bij het beheren van het werk van uitbestede programmeurs in landen als India en China, swing verschuivingen en nachtdiensten zijn vaak beschikbaar voor twee tegengestelde tijdzones tegemoet te komen. Als er een website of software storingen, kunnen programmeurs overuren om een ​​toepassing gebruikt of bekeken door veel op te lossen.

Meer dan ooit, computerprogrammeurs vergemakkelijken de eigenlijke business model van een onderneming. Bijvoorbeeld, een web-based detailhandel is vrijwel tot stilstand als er iets mis is met het winkelwagentje functie van haar website, die onmiddellijk van invloed op public relations en de verkoop gaat.

Advancement Potential

Vaak entry-level programmeurs alleen communiceren met directe collega’s en hun begeleider, maar bestuurlijke programmeurs kunnen de leden van het executive team te helpen om software en het systeem functies uit te leggen aan klanten en belangrijke klanten.

Fysieke vereisten; Programmeurs vaak zitten aan een bureau voor langere tijd, en ze moeten in staat zijn om detail te zien van dichtbij.

Overzicht

Basic Office vaardigheden die nodig zijn; Voor deze beroepscarrière vindt u elementaire spelling, grammatica en interpunctie vaardigheden, evenals elementaire rekenvaardigheden, typen, data entry en 10-key vaardigheden nodig hebben. U zult waarschijnlijk werken met alle Microsoft Office-toepassingen, zoals MS Word, Excel en PowerPoint. Je zal uitgebreid te communiceren met het personeel via e-mail met behulp van een programma zoals MS Outlook. Daarnaast moet je meerdere taken in evenwicht te brengen, om vooruit te plannen en om deadlines te halen.

Overzicht; Het werk van computerprogrammeurs is divers met meerdere functies. Hoewel opleidingen sommige associate’s bestaan ​​voor dit veld, vaak ten minste een bachelor’s degree is nodig voor zelfs mid-level vooruitgang. Hoewel veel entry-level posities in de industrie vandaag de dag worden uitbesteed naar het buitenland, is er nog de vraag in de Verenigde Staten voor individuen net begint in dit gebied. US-based programmeurs zal waarschijnlijk blijven meer en meer van een leidinggevende rol te vervullen, maar het beroep heeft nog steeds een veelbelovende toekomst als een beroepsopleiding carrière, omdat computers worden gebruikt voor zo veel bedrijven en consumenten functies in de wereld van vandaag.

Armand heeft een beroepsopleiding carrière als software-ondersteuning technicus voor het afgelopen jaar op een groeiende marketing adviesbureau gehad. Hij werkt nauw samen met een team van 10 programmeurs en technici om nieuwe propriëtaire software, waarvan de meeste is ondergebracht op een Linux-server netwerk te ontwikkelen.

Zijn bedrijf voert marktonderzoek, waarbij enquêtes via de telefoon of online met mensen die mogelijk onlangs een specifiek product of dienst hebt aangeschaft bevat. De enquêtes kan ook met mensen die worden gezien te worden in de markt voor de aankoop van een product of dienst. De verzamelde informatie wordt statistisch geanalyseerd om trends te identificeren of om beter te voldoen aan de behoeften van klanten. Het bedrijf heeft ook een reclamebureau dat voorbereidt en uitvoert marketing campagnes voor nationaal-gebaseerde restaurant ketens. Armand werkt meestal met de marketing research kant van het bedrijf om software programma’s die helpen de medewerkers voeren telefonische interviews te ontwikkelen. Om dit te doen, maakt hij gebruik van de bestaande sjablonen die werden ontwikkeld door een van de programmeurs bij zijn bedrijf. Hij werkt ook nauw samen met marktonderzoekers die de enquêtes te schrijven. Sommige antwoorden op de enquêtes te bepalen welke vraag zal worden naast, dus hij is voorzien van variabele paden op verschillende punten in het onderzoek.

Een computerprogrammeur Typical Work Day

Omdat het bedrijf meerdere afzonderlijke enquêtes per week mag verrichten, betrekt een typische dag voor Armand programmeren van nieuwe onderzoeken of tweaken bestaande enquêtes aan de behoeften van de onderzoekers te voldoen. Een groot deel van zijn tijd wordt doorgebracht in de voorkant van een computerscherm, maar woont ook de vergaderingen waar zij nieuwe onderzoeken te bespreken. De onderzoeken worden gewoonlijk geprogrammeerd in C ++, hoewel af en werkt hij in JavaScript wanneer zullen worden gebruikt voor zowel online als telefonische interviews. Hoewel hij werkt niet met Javascript hele tijd, neemt hij de kans wanneer hij kan. Armand studeerde C ++ en Java in de opleiding van zijn partner, maar hij wist al HTML, en hij heeft JavaScript leren op de werkplek om beter te helpen de webdesigners en programmeurs internet wie hij werkt. Hij weet dat hoe meer programmeertalen kan hij werken, des te waardevoller zal hij zijn bedrijf.

Computers hebben altijd een belangrijk onderdeel van het leven Armand’s geweest. Het spelen van videogames heeft altijd zijn favoriete hobby geweest, hoewel het kijken naar science fiction films is een goede tweede. Hij leerde zichzelf Visual Basic op de middelbare school toen hij en een vriend begonnen met het maken van hun eigen computerprogramma’s, waarvan hij geupload naar een shareware website. Hij houdt ook van het bouwen van websites. Hij koos ervoor om C ++ en Java studeren op school omdat hij wist dat hij in zijn beroepscarrière die vaardigheden zou hem meer verhandelbaar in combinatie met zijn kennis van HTML te maken. Armand wil zijn opleiding voort te zetten en is momenteel onderzoekt hogescholen die ‘s nachts programma’s bieden, zodat hij een vier-jarige opleiding in het programmeren van computers kan krijgen.

Armand doet het goed in zijn beroepscarrière als computerprogrammeur vanwege zijn aandacht voor detail, zijn enthousiasme voor het werk, zijn sterke communicatieve vaardigheden en zijn vermogen om creatief te bieden oplossingen voor problemen. Hij is grondig in zijn werk en betrouwbaar bij het voldoen aan zijn deadlines.