boilers – GE GeoSpring 2017

De GE GeoSpring Hybrid Water Heater is een energie-efficiënt alternatief voor uw traditionele boiler. GE’s 50-liter tank is ontworpen om het waterverbruik van een kleine familie te behandelen, en de hybride-technologie kan u helpen geld te besparen op uw elektriciteitsrekening en het energieverbruik te verminderen. Met vijf modi, de GeoSpring biedt een aantal instellingen voor temperatuur, en je kunt het veranderen om minder energie te verbranden als je weg bent.

De 50-liter elektrische boiler is voorzien van een LED-paneel ingesteld op ooghoogte, die u een snelle en gemakkelijke manier om uw instellingen te beheren geeft. Het is hoog genoeg is buiten het bereik van kinderen te houden, dus je moet geen zorgen te maken over hen het aanbrengen van wijzigingen terwijl je uit de kamer. Een wasbare filter hernieuwbare lucht wordt meegeleverd met de GeoSpring, en een geïntegreerde condensaat verzamelaar wordt geleverd met het ook. U zal echter moeten buizen voor het condensaat verzamelaar, dus factor die in uw aankoop kosten als je nog niet hebt het in uw huis te bieden.

De GE GeoSpring boiler is 5 voet lang en iets minder dan 2 voet breed, dat is een gemiddelde grootte voor een 50-liter boiler. Het warme water outlet is 3/4 inch, die overeenkomt met de meeste verbindingen. Je moet niet zorgen te maken over het winkelen voor adapters of connectoren.

GE Appliances zijn meestal betrouwbaar en zich te houden aan de typische energienormen. De GeoSpring is Energy Star-gekwalificeerd en UL-gecertificeerd, en GE ondersteunt het apparaat met een beperkte garantie van 10 jaar op het gehele boiler en biedt een beperkte 1-jaar garantie op.

Gaan met GE is meestal een veilige gok. GE bouwt kwaliteit huishoudelijke apparaten, en dit toestel is goedkoper dan veel concurrerende hybriden. De elektrische boiler werkt sneller dan een gas boiler, zelfs in hybride modus, en de installatie is eenvoudig en makkelijk. De boiler is ook verkrijgbaar in rood, dat is een verfrissende verandering van tempo van de grijze modellen die u meestal zien.