draadloze digitale frames – Sungale Cloud Frame, 2017

Dierbare herinneringen verdienen een elektronisch fotolijstje dat ze de juiste respect toont. De Sungale Cloud Frame, our Top Tien Gold Award winnaar, biedt een uitstekende beeldkwaliteit en een uitgebreid systeem om u te helpen organiseren en koester je herinneringen voor de komende jaren. Dit frame verzamelt foto’s gemakkelijk van een echt breed scala aan middelen, met inbegrip van uw social media accounts en fysieke opslag, zoals fotokaarten. U beheert het allemaal van een dedicated Sungale gegevens online, die je overal toegang hebt. Dat betekent dat je kunt zelfs nieuwe foto’s te sturen naar fotolijst van een familielid in een ander land in slechts een kwestie van seconden.

tonen

In onze evaluatie, het display van de Sungale’s opgeroepen een overweldigende positieve reactie. De Sungale oogstte de hoogste scores in onze line-up voor kleur, helderheid en andere aspecten van de foto voortplanting. Een van onze onafhankelijke beoordelaars merkte op dat het had een “fris beeld.” Een ander zei dat de beelden waren “een beetje meer verzadigd, maar niet korrelig, en echt schoon.

Het enige mogelijke probleem dat de beeldkwaliteit beïnvloedt, is het hoge potentieel voor vingerafdrukken. Hoewel je het grootste deel van de online-inhoud te controleren, kunt u het touchscreen gebruiken om de verschillende menu’s manoeuvreren, en, als gevolg daarvan, heb je te maken met de vingerafdrukken op uw frame. In tegenstelling tot de vingerafdrukken die gebruikt om hun weg te vinden naar glanzende afgedrukte foto’s, hoewel, de duim merken die te verzamelen over de Sungale Cloud Frame zijn makkelijk af te vegen.

Met een beeldverhouding van 16: 9, wordt dit frame ontworpen om breedbeeld foto’s aan te passen, maar het ziet er mooi weergeven van andere soorten foto ook. Soms is de automatische weergave maakt de foto’s kijken kleiner – de juiste proporties, maar klein. In de woorden van een recensent: “Het heeft grote kwaliteit, maar biedt geen foto resize om het kader te passen.”

De Sungale Cloud Frame is niet een kampioen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Het was een van de moeilijkste draadloze digitale frames in onze review te zetten. Het duurt enige tijd en energie aan te sluiten op het internet, het opzetten van uw online accounts en het organiseren van foto’s. Met de meer fundamentele frames, sluit dan gewoon een USB Jump Drive en te gaan kijken.

De internet-aangesloten units zijn de moeite waard, hoewel, vooral deze. Er is een gebruiksgemak dat wordt geleverd met de mogelijkheid om foto’s te delen vanaf elke computer, en als je de eerste installatie te doen voor een verre vriend of familielid, ze hoeven niet te sleutelen aan het frame veel na dat. Zodra je door de relatief intense setup-proces, dit frame weer bij de indeling van gebruiksvriendelijk.

Gebruikerservaring

Het frame is ook relatief eenvoudig, omdat van het touchscreen controls, iets vertrouwds aan een smartphone gebruiker, en je kunt foto’s toevoegen aan uw fotolijst vanaf uw smartphone. Dit alles draagt ​​bij aan de eerste installatie, maar dan wordt het heel eenvoudig en handig.

Dit is de beste digitale fotolijst in termen van veelzijdigheid, omdat het bijna alles kunnen spelen van bijna overal. Je kan wel of niet willen om een ​​film van Netflix op het beeld, dat zit op je nachtkastje te kijken, maar we willen dat u de mogelijkheid om met dit toestel. Een meer voor de hand te gebruiken voor video-mogelijkheden is het kijken naar de korte filmpjes die je op de SD-kaart van uw camera, Dropbox-account of soortgelijke bron. Video’s zijn niet een probleem op de Sungale Cloud Frame.

Dit frame heeft een afneembare standaard, zodat je het kunt hangen aan de muur of zet het op een bureau. Deze digitale fotolijst kan beter in termen van slideshow opties, maar vier transities zou genoeg moeten zijn voor de meeste mensen. U kunt foto’s weer te geven voor zo weinig als vijf seconden of zo veel als twee uur elk. Sommige concurrenten kunt u afbeeldingen weer te geven voor maximaal 24 uur, maar de twee uur durende max met de Sungale Cloud Frame is voldoende.

Deze draadloze fotolijst wordt geleverd met een garantie van een jaar, dat is vrij standaard, en we vonden het Sungale team erg sympathiek, maar een online chat optie een mooie aanvulling op het aanbod zou zijn. De antwoorden op de meest mogelijke vragen zijn gemakkelijk te vinden in de uitgebreide FAQ’s, downloadbare elektronische handleidingen en informatieve productpagina’s op de website van de vennootschap.

Je moet meer betalen om de aard van de geavanceerde functies die u vindt in de Sungale Cloud Frame te krijgen, maar in het geval van deze Wi-Fi-fotolijstje, het is de moeite waard. Je maakt een grotere investering van tijd en geld aan de voorkant, maar als het eenmaal klaar is, hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe en waar u uw foto’s op te slaan voor een zeer lange tijd. Foto’s zien er geweldig uit op dit frame.

Veelzijdigheid

Help en ondersteuning

Overzicht