draadloze hoofdtelefoon – RCA WHP160 2017

De RCA WHP160 900MHz draadloze hoofdtelefoons zijn ontworpen om ruimte te maximaliseren en zo draagbaar mogelijk te zijn door het vouwen wanneer niet in gebruik. De oorkussens lijken te opgevuld en comfortabel, maar de hoofdband is klein en de koptelefoon rusten op het kunststof gedeelte dat waarschijnlijk irriteert oren na slechts een kleine mate van gebruik.

prestatie

Zelfs de beste draadloze hoofdtelefoon kan alleen betrouwbaar in een bereik van ongeveer 30 voeten. Dit model adverteert met een bereik van 150 voeten. Echter, we vonden het zeer moeilijk om de exacte positie om een ​​duidelijk signaal te vinden. We hebben ook gemerkt een statische ruis op de achtergrond gedurende ons hele test, totdat we kwamen aan de bron volume. Nadat het volume draaien volledig op de stand, konden we de statische elimineren. Toen we eindelijk de juiste plek voor de beste geluidskwaliteit hebben, waren we in staat om het geluid, dat is genieten, totdat ons hoofd begon pijn te doen via de hoofdtelefoon.

Het oor-cups zijn gevoerd en ruisonderdrukking, maar het harde plastic gedeelte dat door het kussen steekt uw hoofd irriteren. Ook de verstelbare inklapbare oorlus ziet er geweldig uit en is ultra-draagbaar, maar het is ook klein en strak op je hoofd. Als u een zeer kleine kop, kunnen deze draadloze hoofdtelefoons werken voor u, maar voor de rest van ons, zijn ze ongemakkelijk en moeilijk te gebruiken.

Een van de meest handige functies over de RCA WHP160 900MHz draadloze hoofdtelefoon is de oplaadbare batterijen die zijn opgenomen. Gewoon rust het product op de zender en de accu begint te laden. De levensduur van de batterij is ongeveer 8 tot 10 uur.

Het volume ligt aan de zender en de draadloze stereo hoofdtelefoon. Het ontwerp is strak en de bedieningselementen zijn onopvallend verborgen en niet te veel ruimte. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en de inrichting eenvoudig te installeren. Na het aansluiten van de zender naar de audiobron en het inschakelen van de draadloze hoofdtelefoon, waren we in staat om direct te luisteren naar al onze favoriete muziek, tv en games.

Er zijn drie manieren waarop oortelefoon draadloos kan zijn; infrarood, Bluetooth en radiofrequenties. Infrarood gebruikt light emitting diodes (LED’s) en is beperkt. Infrarood apparaten gebruiken, moet u zich in dezelfde kamer als de zender. Bluetooth-technologie is nog beperkt en moet je binnen een paar voeten van de zender apparaat tijdens het gebruik van de draadloze hoofdtelefoon. Echter, radiofrequentie draadloze apparaten hebben een groot bereik en kan helder geluid te bieden. De RCA-model dat we beoordeeld maakt gebruik van radiofrequenties om de audio te verzenden.

Kenmerken

Deze RCA draadloze hoofdtelefoons model wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen luisteren naar muziek meteen. Er zijn een aantal verschillende audio-uitgang bronnen die compatibel is met deze oordopjes zijn en je in staat om alles uit je iPod aan op de zondagmiddag voetbalwedstrijden te luisteren zal zijn.

De klantenservice opties aangeboden door de fabrikant zijn beperkt. We waren alleen in staat om een ​​online contact formulier en een aantal veelgestelde vragen. We waren niet in staat om contact op te nemen met de fabrikant per telefoon of chat met een van de technische ondersteuning op de website. De fabrikant heeft een beperkte garantie van één jaar met de aankoop van het product.

De RCA WHP160 900MHz draadloze hoofdtelefoons hebben een geluidskwaliteit, als je een weg langs alle achtergrond statische te komen kunt vinden. Ook de oordopjes zijn zeer ongemakkelijk voor een volwassene en de RCA klantenservice opties zijn beperkt.

Accessoires

Help en ondersteuning

Overzicht