draadloze luidsprekers – Polk Woodbourne 2017

Het stijlvolle ontwerp van de Polk Woodbourne is indicatief voor de geluidskwaliteit die volgt. Als blikken van de spreker niet uw aandacht te trekken op het eerste gezicht, de geluidskwaliteit waarschijnlijk. Dit huis draadloze luidspreker is gerangschikt door onze reviewers als niet alleen een van de best uitziende speakers in onze review, maar ook een van de meest geavanceerde en best klinkende. Dit is de reden waarom de Polk Woodbourne verdient onze Top Tien beoordelingen Silver Award.

prestatie

De eerste audio karakteristieke we merkten was de spreiding van het geluid. De Woodbourne heeft grote stereo scheiding, en een kamer met geluid vult. Het maakte niet uit of we stonden in het midden van de luidspreker of aan de zijkant – hoorden we vol, rijk geluid.

Het was duidelijk tijdens onze luisteren tests die het geluid van deze luidspreker is rijk, evenwichtig en fris in instrumentatie en vocale duidelijkheid. De audio is ook transparant zijn, wat betekent dat deze luidspreker is zeer gedetailleerd, zodat je alle instrumenten te horen. Dit was het meest duidelijk bij het luisteren naar “Give Up the Ghost” van Radiohead. De helderheid in alle herhalen vocale harmonieën was één ding, maar de textuur van de holle plof van Thom Yorke’s hand op het lichaam van de gitaar tokkelt tussen maakte het geluid als het lied recht tegenover ons werd gespeeld. Het geprojecteerde maar had het gevoel van een live akoestische gitaar. Dat kleine detail bracht het type transparant deze luidspreker in staat is, het weergeven van alle details hoorbaar met scherpte.

Muziek uit de kunstenaar Pretty Lights en de groep Rage Against The Machine zet de Woodbourne de bas van de productie op de proef. De spreker toonde voldoende aanwezigheid en punch in het lage register, het bijhouden van de algemene toon van het geluid rond en warm. Hoewel, in onze vergelijkingen met andere top-rated draadloze luidsprekers, heeft de Polk bas klinken niet zo krachtig of gericht als sommige sprekers. Dat wil niet zeggen dat de Polk mist diepgang – het was gewoon beter gepresteerd dan in deze categorie door een paar van de andere sprekers in onze review. Uiteindelijk waren we blij met de audioprestaties van deze draadloze speaker. Het heeft een vol en rijk geluid kwaliteiten en is ook krachtig genoeg om een ​​kamer met een sterke audio vullen.

Connectiviteit is een van de sterke kanten van de Woodbourne. Deze Wi-Fi luidspreker beschikt over een draadloze compatibiliteit met Bluetooth, Airplay en Wi-Fi, maar ook via de kabel verbinding door het aanbieden van USB, Ethernet en aux-in havens. Naast alle ingangen is een optische kabel ingang. Dit kan worden gebruikt om digitale audio van uw televisie te streamen via de Polk Woodbourne en draagt ​​bij aan de overvloed aan connectiviteit opties die door deze draadloze luidspreker.

De draadloze luidspreker is ook een van de weinige die een fysieke afstandsbediening voorzien. Met de afstandsbediening kunt u alle aspecten van de spreker, met inbegrip van het schakelen tussen functies en controlling volume te regelen. Het is klein, comfortabel in de hand en handig in gebruik. De connectiviteit opties in combinatie met de hoge geluidskwaliteit van de luidspreker maken het Woodbourne een zeldzaam ras in de Wi-Fi luidspreker wereld waar vaak sprekers meestal alleen uitblinken in een gebied of het ander.

connectiviteit

De Woodbourne mobiele applicatie wordt enkel gebruikt om de luidspreker te synchroniseren met uw Wi-Fi-netwerk. Het heeft geen andere functie anders dan dat, wat teleurstellend overweegt concurrerende aanvragen kan worden gebruikt om meerdere audio streaming platforms te synchroniseren, afspeellijsten en wachtrij songs onder andere functionaliteit.

De speaker setup duurde slechts een paar stappen en een paar minuten in beslag. Voor de installatie, zult u een USB-kabel en het wachtwoord in om de Wi-Fi-netwerk nodig. Zodra de luidspreker is aangesloten op Wi-Fi, kunt u muziek vrijwel overal in uw huis te streamen.

De Polk Woodbourne maakt er een punt fysiek uit te staan ​​ten opzichte van de concurrentie. Terwijl alle andere sprekers in onze review bijna uitsluitend zwart, de Woodbourne is wit met een kersenhouten afwerking op de top van de luidspreker. De spreker ziet er elegant en zeer ongelijk aan alle anderen die we beoordeeld.

Deze draadloze speaker weegt meer dan 17 pond, waardoor het de zwaarste in onze vergelijking. Het is ook 24,1 inch breed, dus het vinden van voldoende ruimte voor deze grote eenheid kan een probleem zijn. Eerlijk gezegd, deze luidspreker is groot en zwaar in vergelijking met alle andere sprekers.

Er is een kleine display dat in het midden van de luidspreker scheiden van de rechter en linkerkant rijdt. Deze kleine LED-scherm toont welke functie is momenteel in gebruik. Onder de kleine LED-scherm zijn de power-knop en volumeregeling.

De Polk Woodbourne wordt ondersteund door de langste garantie in onze vergelijking. De garantie van drie jaar is als een vangnet, moet u technische problemen met uw luidsprekers te ervaren. Polk geeft het telefoonnummer en e-mailadres op de support pagina. Verwacht een paar dagen voor uw e-mail vraag wordt beantwoord.

Ontwerp

De Polk Woodbourne ligt in de buurt van de top van onze beste draadloze speaker vergelijking. Het heeft alle connectiviteit opties die we zochten, met inbegrip van een extra optische kabel ingang voor digitale audio streaming. De geluidskwaliteit is rijk, evenwichtig en fris, waardoor luisteren naar alle soorten muziek aangenaam. De spreker is niet veel van een mobiele aanwezigheid app, maar het komt met een afstandsbediening om de luidspreker te regelen. Dit is een geweldige keuze voor een draadloze speaker.

Help en ondersteuning

Overzicht