draadloze luidsprekers – Samsung Radiant360 R5, 2017

De Samsung Radiant360 R5 staat als een kleine zwarte toren op welke ondergrond het wordt geplaatst. Het heeft een modern, elegant design dat 360 graden van het geluid verspreidt. Visueel, het is een van de meest aantrekkelijke draadloze luidsprekers die we beoordeeld. Al haar tiptoetsen liggen op het vlakke oppervlak op de bovenzijde van de luidspreker. Wanneer u op de controles, het OLED-display licht op in het midden van de controle die je hebt geactiveerd weer te geven. Het is een geweldige spreker ontwerp dat kan zitten in de hoek van uw keuken of zijn het middelpunt van de kamer.

Overzicht

De Wi-Fi luidspreker duurt niet lang om verbinding te maken met uw thuisnetwerk. In feite is het verbonden sneller dan de meeste sprekers we beoordeeld. Voor het instellen en controleren van de spreker, moet u de Samsung Multiroom app te downloaden op uw smart device. Zolang u uw thuisnetwerk Wi-Fi wachtwoord beschikbaar, het hele proces duurt zes stappen en slechts ongeveer twee minuten.

De mobiele applicatie is eenvoudig te gebruiken. Het verbindt een groot aantal verschillende internet streaming diensten, zodat je ze allemaal recht in de applicatie toegang. Een deel van de muziek diensten die u toegang tot Spotify, TuneIn Amazon, Pandora en iHeartRadio bevatten. De applicatie kunt u ook het volume van de luidspreker aan te passen, liedjes overslaan, past u de egalisatie en zelfs een sleep timer voor als je wilt de luidspreker uit te schakelen in te stellen. De applicatie fungeert als een grote afstand voor de luidspreker.

Zoals we hebben ons side-by-side te luisteren vergelijking met de andere sprekers in onze lineup, merkten we dat de Samsung Radiant360 R5 de basweergave of tonale helderheid van het hoger gerangschikte sprekers heeft. De basweergave is waar de Samsung worstelde meest. Terwijl we meer bas-gedreven muziek luisterde, de lage noten klonken slap en miste punch. De R5 klonk best wanneer we speelden zachtere, akoestische muziek doorheen. De treble duidelijkheid is helder en is het hoogtepunt van de klankkleur van de spreker. Instrumentatie en vocale duidelijkheid kregen hoge cijfers tijdens onze luistersessies. Toen we naar zwaardere muziek zoals Metallica luisterde, heeft de onderkant klinkt niet erg goed, maar de gitaren klonk scherper en helderder dan de andere sprekers naar de onderkant van onze lineup. De lichte klankkwaliteit toegestaan ​​treble instrumenten door te snijden en duidelijk worden weergegeven. Alle bas-gedreven muziek die we geluisterd naar klonk niet helemaal goed met deze wireless home speaker.

Deze spreker kenmerkt Airplay en Bluetooth, hoewel de Bluetooth-connectiviteit is niet compatibel NFC. Dit betekent dat u uw telefoon niet aansluiten op de luidspreker alleen door elkaar aanraken van de twee. Het is niet voorzien van een aux-poort of Ethernet-poort – de Wi-Fi-setup gebeurt volledig via de downloadbare mobiele app. De Wi-Fi-verbinding kun je muziek streamen naar uw luidsprekers vrijwel overal waar u draadloos internet in uw huis. U bent niet gebonden aan dat in de buurt van uw luidspreker te allen tijde.

Een chique design is niet genoeg om deze speaker te lanceren om de top van onze lijst. Hij worstelt met bas-gedreven muziek, maar het klinkt goed als je luistert naar meer zachte of akoestische nummers. Het is Bluetooth en Airplay compatibel, maar mist een line-in-poort voor bekabelde verbindingen. De 360-graden ontwerp verspreidt geluid in een kamer met gemak en ziet er ook geweldig waar je het in uw huis. Hoewel er beter klinkende luidsprekers in onze line-up, het uiterlijk, het ontwerp en de mobiele controle maken dit een wenselijke spreker.