draadloze oordopjes – Jabra Sport Puls 2017

De Jabra Sport Pulse draadloze oordopjes zijn ongelooflijk vergelijkbaar met onze nummer drie keuze, de Jabra Sport Coach. Het belangrijkste verschil is dat dit pair is voorzien van een hartslagmeter, terwijl de Sport Coach heeft slechts een bewegingssensor.

Overzicht

Net als broer of zus van de Pulse, dit paar oordopjes heeft rubberen vleugels aan de knoppen in plaats veilig te stellen. Jabra bevat zelfs drie verschillende maten rubber tips om u te helpen een strakke pasvorm te vinden, maar we moeite om een ​​goede afdichting, die bij ons met een zwakke bas en externe ruis bloeden in om de muziek te krijgen. Anders dan dit qualm, die je misschien niet te maken hebben met of de tips te passen, de geluidskwaliteit is sterk. The Pulse heeft een fijne baan bij het reproduceren van audio die niet gedempt of blikkerig klinkt.

De oordopjes zijn vrij dik, maar ze niet het gevoel zwaar en wegen slechts 0,56 ounces. De extra singel is vooral vanwege de hartmonitor. Ze hebben een afstandsbediening en microfoon die u kunt gebruiken om gesprekken te beantwoorden, tweak volume en nummers overslaan. Hoewel de fit was niet geweldig tijdens onze tests bleek dat de oordopjes waren nog steeds comfortabel, zelfs na het dragen van hen voor enkele uren.

De levensduur van de batterij voor deze combinatie van draadloze Bluetooth-oordopjes is onvoldoende – slechts vijf uur. Enkele andere draadloze oordopjes hebben twee keer zo levensduur van de batterij. Het draadloze bereik is ook een beetje een teleurstelling. We waren alleen in staat om 55 voet af te stappen van onze smartphone voor onze muziek begon te slaan, dus zorg ervoor dat uw smartphone is binnen handbereik als je naar muziek luistert of met behulp van het oordopje ingebouwde microfoon voor gesprekken.

Als u een intensieve training en zweten kogels of verstrikt raken in de regen, zal de oordopjes goed zijn omdat ze water- en zweet-bestendig. Ze zijn heel duurzaam en niet geruïneerd krijgen als we ze gooiden in een sporttas, en we hebben zelfs vergat om ze op te slaan in het geval opgenomen.

Om gebruik te maken van de onboard hartslagsensor te maken, moet u de Jabra Sport app te downloaden. Ook al is het handig dat de Jabra Sport Pulse heeft een ingebouwde hartslagmeter die automatisch meet uw hartslag, vonden we dat het was niet altijd accuraat. Plus, het duurt ongeveer 20 seconden om een ​​volledige lezing te krijgen. Voor een meer accurate weergave van uw hartslag, raden we het krijgen van een fitness-tracker en een ander paar van draadloze oordopjes plaats.

Jabra biedt meerdere manieren om snel antwoord te krijgen op uw vragen en problemen. U kunt mailen of bellen vertegenwoordigers klantenondersteuning, maar Jabra heeft geen live chat ondersteuning op haar website. De garantie op de Jabra Sport Pulse oordopjes duurt een jaar en omvat reparaties.

De Jabra Sport Pulse is een interessante paar oordopjes met een waterbestendig ontwerp en ingebouwde hartslagsensor. De geluidskwaliteit is helder en de oordopjes comfortabel, maar de afdichting voor de oordopjes is zwak, wat leidt tot een verlies van bas.