draadloze oplader – PowerBot draadloze oplader, 2017

Noot van de redactie: De fabrikant heeft ons laten weten dat de PowerBot draadloos opladen pad in feite heeft een garantie van een jaar, hoewel er geen garantie-informatie aanwezig is op de website van het product op het moment van de voltooiing van onze beoordeling was. We zullen volledig te evalueren en na te denken deze aanvullende informatie wanneer we volgende update van de beoordelingen draadloze oplader.

Overzicht

Hoewel het is mooi als je draadloze lader ziet er goed uit, dat is niet echt het belangrijkste kenmerk. U wilt er zeker van dat het goed werkt in het opladen van uw apparaat. Gelukkig is de PowerBot PB1020 draadloos opladen pad doet beide. Het heeft esthetische aantrekkingskracht en heeft een goede baan het opladen van uw mobiele apparaten draadloos.

In onze tests, het duurde het PowerBot 3,5 uur om een ​​Nexus 5 smartphone op te laden. Het is niet de snelste lader we beoordeeld, maar het is niet de langzaamste. De lader uitgangen 5 volt van de macht, dat is ongeveer gemiddeld tussen fundamentele draadloos opladen modellen. Uw apparaten opladen prima, zelfs met hun zaken op.

Dit opladen mat is cirkelvormig en ziet eruit als een air hockey puck. Het is gemaakt van kunststof en is voorzien van een dual-tone design. Plus, er zijn maar liefst negen kleuren. Een rubberen ring grenst aan de buitenkant van de lader. Dit zal je mobiel of tablet te houden uit te glijden uit de top van de lader en zal ervoor zorgen dat u een consistente lading. Er is ook een ring aan de onderkant, zodat de lader zelf niet op de tafel of glijdt.

Waarschijnlijk het beste deel van dit PowerBot lader is de omvang ervan. Het heeft een diameter van 2,5 inch en een half inch dik. U kunt gemakkelijk ontaarden in een zak en neem het met je overal. Het wordt geleverd met twee microUSB kabels. Een ongeveer 3 voet lang en de andere is dan een voet lang. Echter, er is geen AC-adapter meegeleverd.

Net als de meeste laders, het toestel ligt vlak aan de macht, en het is gemakkelijk om line-up van uw telefoon met het opladen spoelen. Een LED-lampje knippert groen om u te laten weten dat het wordt opgeladen. Hoewel het licht helder is, zal uw telefoon iets te dekken het licht. Het is niet extreem irritant en zal waarschijnlijk niet houden je ‘s nachts wakker als het in je slaapkamer. Terwijl in stand-by, of als uw apparaat niet correct is opgesteld, zal het licht rood.

Helaas als er iets mis is met de lader gaat, het enige wat je kunt doen is uit te reiken naar PowerBot via e-mail. Er is geen enkele garantie, telefonische ondersteuning of veelgestelde vragen sectie beschikbaar.

Alles beschouwd, de PowerBot draadloze oplader is een solide keuze. Het is niet de langzaamste lader beschikbaar is, is zeer draagbaar en het komt in een scala van verschillende kleuren om uw persoonlijkheid passen.