echtgenoot monitoring software – XPCSpy Pro

XPCSpy Pro is een product ontwikkeld door X Software. Het bedrijf vorig toepassing bijgewerkt op 6 april 2010. Er is weinig informatie over de geschiedenis van het bedrijf is beschikbaar op de website van de app. Door te klikken op de Over ons sectie brengt de gebruiker naar een webpagina die gewoon e-mail contact informatie Home. Om de locatie van het bedrijf aan te wijzen, een internet-gebaseerde Wie-is Lookup werd gebruikt.

online Monitoring

Voor een objectieve side-by-side vergelijking van andere programma’s in deze categorie, kunt u terecht op onze Partner Monitoring Software Review website.

De software betrouwbaar opgenomen desktop screenshots, gebruikersnamen en wachtwoorden.

De fabrikant stelt dat de echtgenoot monitoring software tracks benaderd websites. Tijdens onze evaluatie, de aanvraag geen enkele website bezoeken, behalve voor het nemen van twee screenshots van Facebook te vangen .; De ingebouwde keylogger geregistreerde gebruikersnamen en wachtwoorden. Het duurde getypte tekst niet vast te leggen. Het succes geregistreerd beide zijden van AIM (AOL Instant Messenger) gesprekken. Extra ondersteund, maar niet getest, instant messaging of chatten toepassingen zijn ICQ, MSN Messenger en Yahoo Messenger.

XPCSpy Pro vangt toetsaanslagen, lanceerde toepassingen, klembord tekst en gebruikte bestanden. De effectiviteit van de software bij het ontwijken anti-keylogger of antispyware programma’s is twijfelachtig. Hoewel de fabrikant heeft onlangs een upgrade-versie uitgebracht, de software blijft het meest geschikt voor Windows XP-besturingssystemen. Het testen van de app op Microsoft Windows 7 geproduceerd gemengde resultaten.

De app wordt geïnstalleerd met weinig moeite. De gebruikersinterface heeft een gedateerde uitstraling. Ondanks deze visuele tekortkoming, het navigeren in de app was eenvoudig. Het verwijderen van de software werd ook gemakkelijk uit te voeren.

computer Tracking

XPCSpy Pro heeft zowel remote en lokale rapportagefuncties. De software kan logs van gecontroleerde activiteit van een echtgenoot te leveren via e-mail of FTP (File Transfer Protocol). de aanvraag voor automatische log verwijderen configureren op regelmatige tijdstippen is eenvoudig in te stellen .; De gebruikersinterface verdeelt de app standaard rapporten in verschillende categorieën. Deze rapportage classificaties zijn toetsaanslagen, websites, toepassingen, Windows, Screenshots, acties en nog veel meer.

Licensing / Upgrades / Ondersteuning; Elke aankoop van de applicatie geeft de klant een softwarelicentie. De fabrikant geeft aanzienlijke kortingen of multi-user licenties.

Inbegrepen bij elke aankoop is gratis technische ondersteuning en gratis levenslange updates van het product. Ondersteuning is beschikbaar via e-mail en een website gehoste pagina met veelgestelde vragen.

Ondersteunde besturingssystemen

XPCSpy Pro heeft een aantal goede mogelijkheden. Echter, over het algemeen kenmerken van de app lijkt verouderd.

rapportage

Overzicht