frezen – Husqvarna FT900 2017

Met een 205 cc Briggs en Stratton motor, de Husqvarna FT900 is een redelijk krachtige gas helmstok met-forward roteren, front-facing tanden. Het biedt een fatsoenlijke 0,75-liter brandstoftank die u toelaat om tot substantiële gebieden zonder te stoppen en bij te tanken. Echter, het ontbreekt aan een gemakkelijke elektrische start, met behulp van een meer traditionele terugslag start in plaats daarvan, die kan het starten van de machine een uitdaging, vooral bij koud weer. In weerwil van de pull-kabel start, dit model is nog steeds vrij eenvoudig te gebruiken, met een gewicht van slechts 100 pond en komt compleet met een omgekeerde optie versnelling, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren en controle.

Deze tuin helmstok van Husqvarna biedt drie te bewerken breedte aanpassingen van 12 inch, 24 inch en 26 inch, een dramatische toename van veelzijdigheid. Met drie breedten, Husqvarna FT900 is geschikt voor het bewerken tussen rijen en voor algemeen onderhoud en, op de hoogste stand, aanzienlijk versnelt het proces van het bewerken van grote oppervlakken. U kunt ook het uitlopen diepte in zes stappen aan te passen tussen de 4 en 6,5 inch, waardoor u de vrijheid om de diepte die u nodig heeft voor taken zoals het ondiepe bewerken, voor onkruidbestrijding tussen de rijen en diepe grondbewerking over lege bedden en maagdelijke grond te bereiken.

De Husqvarna FT900 macht helmstok heeft een in hoogte verstelbaar stuur, zodat u kunt verhogen of verlagen om een ​​comfortabele positie te bewerken dat de druk vermindert op je rug te vinden. Echter, een nadeel is het ontbreken van beschermkappen rond de bladen en het gebrek aan bumper rond de machine.

De wielen zijn slechts 8 inch en zijn transport wielen in plaats van agrarische wielen die balans en tractie te leveren, zodat de machine kan stuiteren en trillen enigszins in zware grond en mist tractie in natte omstandigheden. Dit wordt enigszins gecompenseerd door de aanwezigheid van de drag bar, die extra gewicht, balans en stabiliteit biedt.

Hoewel het meeste kan omgaan met het bewerken van taken, bij gebruik van de FT900 op maagdelijke of zeer zware grond, moet u wellicht te maken verschillende extra toegangskaarten voor de fijnste tot bereiken, grotendeels te danken aan het lichte gewicht en kleine banden. Het is echter een goede keuze als je een machtsevenwicht, veelzijdigheid en wendbaarheid nodig.

Dit model is een no-nonsense, entry-level gas helmstok dat voldoende stroom levert voor de meeste tuin bebouwen taken. Hoewel het biedt geen echt opvallende kenmerken voor een midrange helmstok, het doet leveren veelzijdigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.