het schrijven van software voor verbetering – Writer’s Workbench 2017

Van alle schrijven enhancement software producten die we beoordeeld, Writer’s Workbench heeft een van de meest uitgebreide functies voor het analyseren en verbeteren van uw werk. Het bevat alle grammatica, spelling en dictie tools die we gewend zijn van het schrijven van software voor verbetering, maar het heeft ook het schrijven van oefeningen en statistische rapporten. De applicatie helpt u een betere schrijver. Om deze redenen, Writer’s Workbench verdient onze Top Tien beoordelingen Bronze Award.

bewerkingsfuncties

Writer’s Workbench werkt alleen in combinatie met Microsoft Word. Terwijl hij presteert zeer goed met deze tekstverwerker, deze integratie grenzen Writer’s Workbench om alleen die toepassing. Wij zouden graag zien dat haar horizon te verbreden naar andere tekstverwerking en tekst-editing toepassingen omvatten. Dat terzijde, we hebben weinig problemen met de instrumenten of de uitvoering van dit schrijven enhancement software. Het maakt niet vangen alles, maar geen product dat we beoordeeld doet. De dwingende factor met Workbench Writer’s is de diepte en de volledigheid van de functies en instrumenten die zij bezit.

Met een enkele uitzondering na, Writer’s Workbench heeft elke editing tool die we zoeken wanneer we de beste grammaticacontrole applicaties beschikbaar geëvalueerd. Hoewel het niet alleen in deze, de reikwijdte van de instrumenten van deze software is bijna ongeëvenaard door een grammatica en spelling software die wij beoordeeld controleren. Workbench Writer’s biedt gedetailleerde uitleg en leren hulp voor elke taalkundige instrument biedt. Het gevolg is dat het leidt je naar een beter geïnformeerde schrijver.

Een ander ding dat dit grammaticacontrole software onderscheidt van de concurrentie is het feit dat het niet de wijzigingen in uw schrijven automatisch te maken. In plaats daarvan, het genereert een rapport voor meer dan 20 categorieën, waaronder Content Organisatie, Content diversiteit, stijl, Werkwoorden, Diction, interpunctie en nog veel meer. Deze rapporten maken suggesties over welke veranderingen te maken, maar laat de keuze van wat te veranderen aan de schrijver. Deze aanpak maakt het mogelijk schrijvers om kritisch na te denken over hoe ze de bouw van zinnen en alinea’s.

De test paragraaf we ontworpen om te testen grammaticacontrole software vanwege de serieuze werd aan stukken gescheurd door Writer’s Workbench. Je kunt uren het uitvoeren van de 25 verschillende analyses die dit schrijven enhancement software biedt. Als u een leraar bent, kunt u zelfs gebruik maken van alle of een deel van haar analyse van specifieke concepten te leren of leerkracht hulp one-on-one.

Omdat deze software is ontworpen voor academische instructie, het is meer opdringerig en veeleisender dan de andere producten die we beoordeeld. Zodra u de bewerkingen die deze grammatica software suggereert hebben opgenomen, dan raadt u aan de analyse opnieuw uitvoeren totdat de software acht uw schrijven aanvaardbaar. Een dergelijke opstelling kan nuttig zijn voor studenten of mensen het leren van Engels, maar niet voor individuen in een zakelijke omgeving die geen tijd voor een dergelijke diepgaande, tijdrovende analyse wanneer ze hele dag-tot-dag schrijfopdrachten hoeft te hebben. U kunt Workbench Writer’s gebruiken om uw schrijven te analyseren, maar voor een snelle grammatica correcties je zult nog steeds wilt Microsoft Word ingebouwde spelling- en grammaticacontrole gebruiken.

prestatie

Werkbank schrijver is zodanig dat elke functie ten minste een deel ervan dat referentiemiddel. Wanneer u een analyse van uw tekst draaien, je krijgt een gedetailleerde fiche over je schrijven. Deze verwijzingen wijzen op zowel de sterke en zwakke punten van je cijferlijst. De rapporten lay-out in detail waarom de software de woorden het deed en geef precieze redenen voor de voorgestelde wijzigingen gemarkeerd. Deze rapporten zijn alleen een briljante referentie-instrument. Er zijn ook meer conventionele referentie-instrumenten die u kunt gebruiken op elk moment. Deze tools omvatten alle standaard tarief, zoals een woordenboek en thesaurus.

Misschien wel de meest nuttig naslagwerk voor beginnende schrijvers en studenten is Workbench’s tutorials Writer’s. Deze lessen lopen studenten door middel van verschillende aspecten van de grammatica, zinsbouw en dictie. En terwijl er niets klas tijd en oefening kan vervangen, deze lessen vergroten en concepten die studenten studeren in deze instellingen te versterken.

Writer’s Workbench hulp en ondersteuning opties zijn onberispelijk. De website van de fabrikant staat vol met handige tips, trucs en tutorials over hoe de software werkt en hoe u het meeste uit uw aankoop te krijgen. Het bedrijf biedt ook een uitgebreide handleiding die legt uit hoe elke functie werkt.

In de loop van onze evaluatie, was het noodzakelijk voor ons om contact op met de makers van Writer’s Workbench een klein technisch probleem op te lossen. Toen we belden, waren we niet begroet door een lusteloze call center medewerker, maar door een high-level bedrijf ambtenaar die ons geleid door onze glitch in de vriendelijkste manier mogelijk te maken.

Aan het eind van de dag, Writer’s Workbench is een fantastische tool voor beginnende schrijvers en professionals. Het is gebouwd op de vooronderstelling van het tonen van schrijvers hoe ze hun vaardigheden te verbeteren in plaats van simpelweg het corrigeren van fouten waargenomen. Het resultaat is niet alleen beter proza ​​maar sterker, meer competente schrijvers.

Referentie Gereedschap

Help en ondersteuning

Overzicht