intelligente verlichting controles – GE Smart Lighting Controle 2017 – Top Tens

De GE In-Wall Lighting Control is een slimme lichtschakelaar ontworpen om u op afstand te verbinden met de lichtregeling van uw huis. Door het aansluiten van deze schakelaars op een hub, kunt u vervolgens activeren hen met uw mobiele apparaat. De switch maakt gebruik van zelfs de industrie standaard van Z-Wave draadloze technologie, die wordt gebruikt in tal van slimme apparaten te zorgen dat u het hoogste niveau van connectiviteit te bereiken voor uw smart home.

Om deze schakelaar met een smartphone te koppelen, dan heb je een SmartThings Hub, die apart wordt verkocht nodig. Deze hub direct aangesloten op de router en fungeert als een aansluitpunt voor slimme lichtregelsystemen. Met de hub, kunt u vervolgens gebruik maken van een mobiele app om uw verlichting op afstand te bedienen en stel triggers wanneer ze in- of uitschakelen.

Het licht controller is ontworpen om uw huidige lichtschakelaar vervangen en maakt gebruik van al uw bestaande bekabeling, met het voordeel van Z-Wave draadloze naast de in-wall controle over uw verlichting. Z-Wave is een industriestandaard voor het inschakelen van draadloze communicatie tussen uw huishoudelijke apparaten en mobiele apparaten. Deze mededeling gateway wordt vaak gebruikt voor vele domotica toepassingen buiten licht controles.

De draadloze lichtsturing zelf is gewoon ontworpen om eruit als elke andere switch, maar met een klein verschil. Naast de schakelaar, het heeft ook een kleine LED licht en verbinding knop. Het licht speelt een nuttige rol in zowel de vermelding van de actieve status van de switch evenals het helpen u de schakelaar in het donker te vinden. De knop wordt gebruikt om de controle opnieuw in te stellen en helpen u verbinding maakt met het door de SmartThings Hub.

De GE In-Wall Lighting Control is een modern lichtschakelaar voor uw smart home. Door de toevoeging van een verbinding hub, kunt u toegang tot en controle lichtschakelaars uw huis vanaf elke locatie met uw smartphone. Zijn eenvoudige design, eenvoudige installatie en LED-indicator voor het lokaliseren van de schakelaar in het donker alle add gemak. Het is een waardige inrichting voor elke moderne smart home.