kijk reparatiesets – Excelvan High Quality 2017

De Excelvan 20-delige horloge tool kit biedt de tools die nodig zijn om eenvoudige reparaties, zoals het veranderen van een horlogeband of de batterij te maken, om meer complexe taken, zoals een horloge schoonmaken of vervangen van de handen. De tools zijn ook nuttig om te werken aan armbanden en andere sieraden, schroeven terug in brillen of batterijen te veranderen in kleine elektronische apparaten. In het geval van horlogebanden en batterijen, het laat je die items te kopen waar u maar wilt, zonder dat u een horlogemaker of juwelier om de reparatie werk voor u doen vinden.

De mogelijkheid om reparatie horloges jezelf bespaart u tijd en geld. Aangezien veel nieuwe horloges hebben de neiging om de batterij te bedienen, is het moeilijker geworden om een ​​horlogemaker om reparaties te doen, vooral op mechanische horloges te vinden. De mogelijkheid om een ​​deel van jezelf de meer eenvoudige werk te doen is een tijdsbesparing en kunt u oude horloges die in een lade door de jaren heen zijn geweest reviseren.

De Excelvan kit bestaat uit 20 stuks gebruikt om de basis horloge reparaties uit te voeren. Onder de stukken, ontvangt u een zaak houder die een horlogekast aankan 16-40 millimeter in diameter om het horloge te immobiliseren terwijl u werkt op het, een zaak opener, terug sleutel en tweekoppige hamer om de ruggen van verschillende horloge dozen te openen. Horlogeband tools omvatten koppeling pin removers, een horlogeband houder, de lente bar remover met extra tips en kleine lente bar remover. Bovendien, het horloge tool kit bevat drie sleuven schroevendraaiers met drie messen, een kruiskopschroevendraaier, een pincet, keten tang uitgerust met side cutters, een horloge met de hand remover, loupe, een zaak voor het opslaan van pennen en een poetsdoek.

De Excelvan 20-delige horloge Repair Tool Kit bevat de tools die u nodig hebt om te veranderen of aan te passen een horlogeband of gesp, ter vervanging van een batterij, pakkingen, kronen, bewegingen, kristallen of handen. Of u nu wilt eenvoudige reparaties uit te voeren thuis of een hobbyist, dit horloge tool kit bevat alles wat u nodig heeft om reparaties uit te voeren en wordt geleverd in een 13 x 8,8 x 1,5-inch vak dat maakt het makkelijk op te bergen of mee te nemen. Als gevolg van de inclusiviteit van de tools die in deze kit en de redelijke kosten, kunt u deze ene kijken over.