kleine bedrijven cdn – MaxCDN 2017

MaxCDN is een eenvoudig, meestal statisch-file serving content delivery network. De servers zijn grotendeels geconcentreerd in de Verenigde Staten. De testgegevens toont dit CDN staat uitstekende respons tijden. Dat, in combinatie met hoe gemakkelijk het bedrijf maakt het voor een klein bedrijf om zijn tenen duik in het water van de website versnellers, verdient het als onze Top Tien beoordelingen Silver Award.

prestatie

Na meerdere tests op meerdere dagen met behulp Cedexis, een onafhankelijke tester van cloud-producten, vonden we MaxCDN gemiddelde responstijd sneller dan elke andere content delivery network we beoordeeld zijn. In sommige gevallen was het verschil slechts microseconden, maar in de bovenste laag voor snelheid optimalisatie telt veel. MaxCDN kreeg ook de beste gemiddelde foutenpercentage uit het bos.

Met slechts 12 wereldwijde points of presence (POP), MaxCDN is klein in vergelijking met veel van zijn concurrenten. Maar het loont om een ​​beetje huiswerk over u in de buurt te doen: De beste snelheden komen vaak uit een netwerk dat een node dicht bij uw ISP, evenals degenen die het dichtst bij de geografische gebieden die het meest belangrijk voor je heeft. Bijna alle POP’s van het bedrijf zijn in de Verenigde Staten, met een paar in Europa en Azië. Als je publiek is grotendeels in de Verenigde Staten, is de kans groot dat u niet teleurgesteld worden.

MaxCDN biedt real-time rapportage en een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Het ondersteunt ook een breed scala van API commando’s, het maken van de service in hoge mate aanpasbaar.

Voor blogs en kleine bedrijven die niet sport een grote IT-afdeling, eenvoud is een belangrijke prioriteit. Dit is één van de sterke punten MaxCDN’s. Onmiddellijke activering is beschikbaar rechtstreeks van de website, zonder de noodzaak voor lastige contractonderhandelingen. Het is een pay-as-you-go-bedrijf, dus geen verbintenis op lange termijn noodzakelijk is. Een van de belangrijkste selling points van de dienst om entry-level CDN-gebruikers is de inleidende plan met een lage prijs de eerste terabyte van het verkeer. Het kan worden gespannen over een heel jaar, als uw datagebruik dat bedrag niet inhalen. Deze starter aanbod omvat beperkte API-toegang (Purge only), en als je hunkert dat baken van veiligheid – de beveiligde ‘https’ in de browser van uw lezers – je moet een groter plan te halen: De starter pakket komt niet met MaxCDN gedeelde Secure sockets layer (SSL) certificaat, zodat de encryptie die nodig zijn om, laten we zeggen, accepteren credit card betalingen ontbreekt. Mocht uw gegevens behoeften groter zijn dan de tariefplannen op de website MaxCDN, douane contracten zijn ook bespreekbaar.

Hoewel dit was niet één van onze vergelijking criteria, MaxCDN biedt PayPal als betaalmethode, waardoor het nog meer eenvoud.

Installatie & Compatibiliteit

In tegenstelling tot sommige CDN’s, is er geen extra kosten per pagina verzoek; de gegevens lading dekt alles. Zo’n lage initiële investering maakt het gemakkelijk om uit te proberen de service en kijken of het past bij uw behoeften. En als u vindt dat deze dienst niet uw behoeften, alsook naar verwachting voldoet, is er een 30-dagen geld-terug garantie.

MaxCDN is het beste voor basic statische inhoud versnelling, maar het heeft een paar extra perks. Een daarvan is dat het compatibel is met andere CDN en CDN-achtige diensten. Het is populair bij WordPress bloggers, bijvoorbeeld omdat het stroomlijnen compatibiliteit met W3 Total Cache en SuperCache plugins die site.

Een vast bedrag van de opslag is verkrijgbaar bij elke data-abonnement. Extra opslag kan ook worden gekocht. En als uw webpagina streamt video on demand, kunt u een VODZone (Video-on-Demand Zone) kopen om video te uploaden, zodat het klaar voor uw kijkers op een druk op de knop kan worden.

MaxCDN heeft geen pro-actieve veiligheidsmaatregelen. Maar het biedt wel een gedeeld SSL certificaat met alle, maar de kleinste, starter plan. Ook voor een extra setup kosten, kunt u in plaats daarvan kopen en geef uw eigen SSL-certificaat.

MaxCDN biedt gratis 24/7/365 client support via telefoon en e-mail. Haar website sport een eenvoudige pagina met veelgestelde vragen. Het is ook vermeldenswaard weer dat de dienst wordt ondersteund door een 30-dagen geld-terug garantie, dus als een probleem niet opgelost kan worden, je bent niet slechter af zijn dan toen je begon.

Voor zijn eenvoud van gebruik voor beginners om de CDN wereld, evenals zijn betaalbaar, voorspelbare prijzen, MaxCDN is een uitstekende keuze voor bloggers en kleine bedrijven op zoek naar een snellere, meer schaalbare aanwezigheid op het web te hebben.

veiligheid

Help en ondersteuning

Overzicht