langzaam fornuizen – Waring Slow Cooker 2017 – Top Tens

De Waring WSC650 lijkt een beetje op de trage fornuizen van het verleden, omdat het je niet een digitale display of controles geeft. Echter, kunt u zeker koken lekker eten met de twee front-facing knoppen dat de tijd en de temperatuur instellingen.

Overzicht

Deze 6,5-liter ovale slowcooker deed redelijk goed in onze tests voor de temperaturen en de algehele kwaliteit eten, die onder het maken van een rund vlees en groente stoofpot en, op een later tijdstip, het verwarmen van water gedurende vier uur op de lage stand.

Onze tests toonden dit product bereikte 214,5 graden Fahrenheit op hoog en 127,5 F op de warme omgeving. De buitenkant bereikte 119,2 F.

Helaas bleek dat de lage stand produceerde een zeer hoge temperatuur van 186,5 F, het hoogste niveau bereikt door een van de 10 producten die wij beoordeeld. Dit voorspelt niet veel goeds voor bepaalde soorten voedsel die ofwel taai en droog of gekookt naar beneden zal eindigen in een minder dan aantrekkelijk brij.

We maakten een stoofpot met rundvlees stukjes, gesneden aardappelen, wortelen, uien, een kleine hoeveelheid water en diverse kruiden. Het vlees bleek mooi mals te zijn, maar had nog steeds een beetje van beet, wat goed is voor gestoofd vlees. De wortelen waren tot in de perfectie, maar de aardappelen waren te gaar en ver van smakelijk.

Wanneer we de watertoets uitgevoerd, vonden we dat dit slowcooker heeft een verdamping tarief van 30 procent, dat is heel hoog onder de langzame kooktoestellen op onze line-up.

Een ding over het ontbreken van een digitale timer is dat dit niet aftellen van de resterende tijd voor het koken van voedsel. In plaats daarvan, zodra het eten timer klaar is, schakelt het toestel automatisch over naar de warme omgeving en de indicator licht verandert van groen naar blauw.

Dit is niet een programmeerbare slowcooker, maar het is een langzame fornuis met een timer van zijn eigen en met dat, kunt u twee- selecteren, vier-, zes-, acht-, 10- en 12-uurs-opties. Dit is een aantrekkelijke slow cooker met een geborsteld roestvrij staal exterieur en zwarte accenten. Het wordt geleverd met een zwart email insert en een heldere glazen deksel die u kunt gebruiken, niet alleen om het voedsel te koken, maar ook om de inzet te tillen uit de verwarming component en gebruik het als een schaal. De handgrepen zijn hittebestendig, dus het is veilig om deze cooker tillen. U een automatische uitschakelfunctie krijgt ook om te beschermen tegen het instellen van uw keuken op brand als u afwezig vergeten slowcooker uitschakelen op een hectische dag.

Bovendien kan het inzetstuk en het deksel veilig worden gereinigd in de vaatwasmachine, die helpt bij opruimen.

Wanneer u deze slowcooker te kopen, het komt met een handleiding die een selectie van de recepten bevat. Als je verliest, Waring heeft een downloadbare handleiding beschikbaar op haar website. Mocht u problemen ondervinden met uw slowcooker, bent u gedekt door een garantie van een jaar, en u kunt contact opnemen met de fabrikant via telefoon of e-mail. Waring heeft een aantal service centers; kunt u uw postcode in te zetten in een zoekmachine op haar website een in uw buurt te vinden.

De testresultaten werden gemengd met de Waring WSC650, maar één ding is zeker: je kunt vlees koken op een smakelijk en zacht staat, ongeacht hoe goedkoop het stuk vlees zou kunnen zijn. De hoge warmte die de lage instelling begeleidt lastig omdat het kan leiden tot overkoken andere soorten voedsel. Als gevolg daarvan, hebben we het niet kwalificeren is als een van onze beste langzame fornuizen.