lockmachine naaimachine – Janome Magnolia 7034D 2017

De Janome Magnolia 7034D is een van de beste sergers voor beginners om te leren op. Het heeft verschillende tools om de naalden en grijperdraad, en het vereist weinig aanpassingen bij het omzetten van de machine om elke steek te voeren. Dit Serger werkt op 1300 steken per minuut, zodat u snel steek uw stof.

Overzicht

De Janome Serger heeft de mogelijkheid om een ​​aantal verschillende steken voeren. Met de optie om drie of vier snaren te gebruiken, de Serger is in staat om vier- en drie-thread over het hoofd steken, een drie-draads flatlocksteek en een opgerolde zomen steek.

Met elk van de steken, kunt u de lengte of de spanning aan te passen met behulp van de wijzerplaten op de machine. Elke spanning wijzerplaat is een kleurcode om u te helpen onderscheid te maken tussen de draden. Deze lockmachine heeft ook een differentieel transport die u toelaat om de transporteur aan te passen. Door dit te doen, kunt u plooien te maken of strek je stof.

Met zijn kleurgecodeerde threading paden en draadinsteker, deze lockmachine machine is eenvoudig te rijgen. Het bedrijf stuurt de Serger al schroefdraad met verschillende gekleurde thread, zodat u kunt zien waar elke draad wordt verondersteld om te gaan. De lockmachine heeft ook een ingebouwde draadafsnijder dat helpt knip overtollige draad terwijl u serging.

Deze lockmachine naaimachine zet gemakkelijk van de ene naar de andere steek. Met zowel een afneembare steek vinger en een intrekbaar mes, kunt u de tools met behulp van de knoppen op het apparaat los te maken. U kunt ook de hoogte van de persvoet met behulp van een draaiknop aan te passen. Terwijl de verschillende wijzerplaten u helpen om de machine snel veranderen, kunt u de basis voor vrije arm serging niet verwijderen.

Janome’s Serger komt alleen met een paar noodzakelijke hulpmiddelen. In aanvulling op de all-purpose naaivoet, het Serger heeft een naald set, een pincet, een schroevendraaier en een stofkap. Terwijl de Serger komt niet met heel veel bijlagen, kunt u een aantal andere tools die de machine nog veelzijdiger te maken, zoals een bijeenkomst bevestiging en een blindzoomvoet kopen.

Wat maakt de Janome Serger goed voor beginners is de gebruiksvriendelijkheid en middelen. Dit Serger wordt geleverd met een uitgebreide handleiding die laat zien hoe u de machine te bedienen, uit te voeren bepaalde steken en onderhouden. De handleiding is ook beschikbaar op de website van Janome, waar je techniek tips, video’s, handige links, een gebruikersforum en een pagina met veelgestelde vragen kunt vinden. U kunt ook contact opnemen met Janome per telefoon of e-mail.

De Janome Magnolia 7034D lockmachine combineert gebruiksgemak met vermogen. Tussen de middelen en instrumenten, dit serger helpt je leren hoe je een breed scala van naaien. Het is gemakkelijk om de machine te zetten van een steek naar de andere, waardoor het een ideale machine voor beginners.