loopband – Horizon Fitness T 2017

De Horizon Fitness T101 is de meest goedkope loopband op onze line-up, maar het heeft veel tools die concurreren met de beste loopbanden. Dit opvouwbare loopband biedt verschillende trainingsprogramma’s en ingebouwde luidsprekers. Echter, het ontbreekt het motorvermogen en andere kenmerken van de best lopende loopbanden.

Overzicht

De prestaties van de Horizon Fitness T101 is voldoende voor enkele lopers, zoals de loopband is niet erg stabiel als je volle snelheid uitvoert, maar het is ideaal voor incidenteel wandelen of licht joggen. Deze loopband 2,25 pk motor 10 mph, wat iets minder is dan de standaard van 3,0 voortdurend actieve pk motor met een maximum snelheid van 12 mph handhaven. Het loopvlak 55 duim lang, die korter is dan gemiddeld en problematisch voor lange lopers of met grote passen zijn. U kunt de helling tot 10 procent voor een meer uitdagende workout te passen, maar veel andere loopbanden gaan tot 12-15 procent helling. Het maximale gewicht is 300 pond, die ongeveer 50 pond minder dan de gemiddelde limiet valt.

De trainingsprogramma’s voor deze gemotoriseerde tredmolen zijn een geweldige aanvulling en geven u een veel waarde. De programma’s die zijn stappen, calorieën, afstanden en tijdstippen. De snelheid en hellingshoek controles zijn eenvoudig te gebruiken, en er zijn quick-touch controles als goed, dat is een noodzakelijke functie bij het doen van intervallen. Daarnaast is het beschikt over 30 trainingsprogramma’s, maar alleen voor een enkele gebruiker profiel, zodat verschillende leden van uw huishouden kan ze niet aanpassen aan hun behoeften. De ingebouwde speakers en ventilator zijn vooral leuk om te hebben, zodat je naar muziek luisteren en blijf koel terwijl je beweegt. U kunt zelfs uw hartslag en de fundamentele workout statistieken op het display.

Deze loopband vouwt weg wanneer niet in gebruik en heeft een kleine footprint in de opslag positie. Hij weegt 165 pond, dat is ongeveer 100 pond lichter dan de meeste andere eenheden op onze line-up, waardoor het beter beheersbaar. Dit is vooral belangrijk als je ouder bent of regelmatig moeten verplaatsen in en uit de opslag. Het meet 70 x 34 x 55 inch, dat is ongeveer gemiddeld.

De Horizon Fitness T101 heeft een fatsoenlijke garantie serie. Indien het frame of de motor moeten worden vervangen, zij onder een levenslange garantie. De onderdelen en elektronica zijn elk beschermd voor twee jaar, en arbeid heeft een garantie van één jaar. Deze garanties zijn niet zo uitgebreid als die van andere loopbanden. U kunt contact opnemen met het bedrijf via e-mail, telefoon of live chat. U kunt ook downloaden van een PDF-handleiding en bekijken Veelgestelde vragen op haar website.

In termen van kwaliteit en garantie, valt de Horizon Fitness T101 loopband kort vergeleken met die tegen een hogere prijs. De andere loopbanden in onze line-up hebben een hogere kwaliteit en meer functies en macht. Echter, de Horizon Fitness T101 is een degelijke basis loopband voor mensen met een beperkt budget die gewoon willen wandelen of licht joggen thuis.