naaimachine – Singer 7258, 2017

De Singer 7258 heeft de functies en mogelijkheden voor bijna elk naaien project te voltooien. Met meer dan 100 steek patronen en 10 verschillende naaivoeten, kunt u uw naaimachine te veranderen te passen ongeacht project waar je mee bezig bent. Terwijl de opties en functies intimiderend kan zijn, intuïtief ontwerp van de naaimachine helpt beginners leren hoe te naaien en past met hen als ze worden geavanceerde riolen.

Overzicht

The Singer’s 100 stekenpatronen omvatten verschillende rechte, zigzag en decoratieve steken. Terwijl de machine automatisch de steek lengte en breedte zal passen voor het type stiksel je mee bezig bent, kunt u ook handmatig de lengte en breedte van iedere steek aan te passen.

Deze automatische naaimachine heeft een regelbare snelheid maximaal 750 steken per minuut. Terwijl de naaimachine is iets langzamer dan vergelijkbare machines, het heeft zes single-staps knoopsgat stijlen om u te helpen aangepaste kijkt op uw projecten. De zanger heeft ook twin-naald mogelijkheden, maar het is niet voorzien van een twin naald met bijbehorende accessoires.

De automatische functies maken dit een van de beste naaimachines voor beginners. Met een automatische draadinsteker, cutter en spoelopwinder, hoeft u alleen te weten wat knoppen te duwen. Voor beginners, een van de meest gunstige eigenschappen van deze machine is de automatische spanningsregeling. De Singer 7258 past automatisch de spanning van de machine om uw project passen.

Deze computergestuurde naaimachine heeft een LCD-scherm dat de verschillende naaipatronen illustreert, die het makkelijker maakt om te gebruiken. Het ontwerp omvat ook een drop-in spoel dat het laden van de spoel in de machine makkelijker dan met een standaard spoelhouder maakt. Terwijl de naaimachine ontbreekt verstelbare transporteur, het komt met een stopplaat die hetzelfde doel dient.

De naaimachine omvat verschillende onderdelen die helpen aan te passen aan uw project past. Het omvat een licht, zodat u kunt naaien in gebieden die weinig licht te hebben. U kunt ook de machine voor vrije arm naaien op grotere projecten aan te passen. Deze naaimachine komt niet met een aanschuiftafel; echter, kunt u een apart aan te schaffen. Deze machine bevat ook zowel een voetpedaal en een start- en stopknop om de machine te besturen.

Singer omvat verschillende accessoires met haar naaimachine. In aanvulling op 10 naaivoeten, het Singer 7258 is voorzien van een naaisetje met naalden, spoel caps, schroevendraaiers, een naad ripper en een borstel. Een stofkap wordt geleverd met de machine om het te beschermen tegen stofdeeltjes, maar de naaimachine bevat geen vervoer geval.

De zanger heeft drie verschillende garanties voor specifieke onderdelen van de machine. De naaimachine kop heeft een garantie van 25 jaar, met een vijf-jaar garantie op de motor, licht assemblage, bedrading, schakelaars, snelheidsregeling en elektronische componenten. De aanpassingen, ringen, riemen, lampen en bijlagen hebben een garantie van een jaar.

website zanger heeft een online editie van de 7258 handleiding, evenals een aantal instructievideo’s en een FAQ sectie. Daarnaast is de naaimachine wordt geleverd met een dvd die laat zien hoe het te gebruiken. Als u meer hulp nodig hebt, de website lijsten contactgegevens door een telefoon of e-mail.

Het Singer 7258’s intuïtieve ontwerp maakt het een goede naaimachine om te leren op, en met de geavanceerde functies, kunt u nog steeds de machine te gebruiken als een intermediair riool. Terwijl de enorme scala aan functies kan intimiderend als je eerst leren, de gebruiksvriendelijke ontwerp en educatieve ondersteuning te helpen.