opslagloodsen – Best Barns, 2017

Met twee entrees, diverse ramen en veel houtwerk, de Easton 12-Foot Wood Shed Kit kun je bouwen een functionele houten berging voor uw tuin. De afgewerkte loods meet 11,42 x 15,45 voeten aan de binnenkant.

Deze berging is voorzien van zowel een drive-in en een walk-in de deur. Een reeks van dubbele deuren aan de ene kant opent tot 64 inch breed. Tal van hoofdruimte in het kozijn laat je rijdt een zitmaaier, een motorfiets of een ATV recht in de berging. Aan de voorzijde, een enkele deur biedt toegang tot het secundair als je te voet of met het dragen van kleine apparatuur op te slaan in het toestel.

De fabrikant levert voorgesneden trim en onderdelen, en de deuren zijn pre-gebouwd om de tijd die het kost om dit toestel samen te stellen te verminderen. De kit bevat de wanden, vloer en plafond. Je krijgt ook scharnieren en grendels voor het installeren van de deuren, nagels, orkaan hangers, lijm en een handleiding. Het invullen van het dak met shingles en de rand betekent dat je nodig hebt om die items apart wel aan te schaffen.

De ramen op deze outdoor berging zijn optioneel en je kunt ze toevoegen aan de kit. U kunt kiezen uit single-hung rechthoekige en achthoekige ramen die decoratieve uitstraling geven aan de buitenkant van de loods terwijl het leveren van extra licht in het interieur. Zonder de ramen, kunnen delen van het interieur van de grote schuur’s worden gegoten in de schaduw, waardoor het moeilijk om items of complete werk te vinden.

U kunt kiezen uit een standaard of deluxe vloer kit. De standaard vloer is ontworpen om te zitten op een betonnen plaat, een bestaande houten fundering, een onverharde bodem of asfalt. Wilt u deze outdoor schuur op gras te stellen, adviseert de fabrikant te kiezen voor de deluxe vloer. Beide kits worden geleverd met het hout die nodig is om het apparaat waterpas en het creëren van vloeren.

De schuur zelf is gevuld en je kunt de buitenkant van uw huis te passen indien gewenst te schilderen. De fabrikant steunt de gevelbeplating aan de buitenkant met een 50-jaar garantie, hoewel de schuur zelf is voorzien van een 15-jarige garantie.

De Easton tuinhuisje kit biedt verschillende opties op maat gemaakt en mag maximaal jarenlang in uw tuin, waardoor het een goede keuze als je de zorg over visuele aantrekkingskracht. Met een grote binnenruimte, het toestel is ook heel functioneel, maar je moet extra aanschaf van benodigdheden voor de bouw van de schuur te voltooien.