rechtopstaande stofzuiger – Dirt Devil 2017

Het budget-vriendelijke Dirt Devil Dash Upright vacuüm vertoont een aantal functies die het gemakkelijk maken om te gebruiken: Je kunt elke schoonmaken tool, maar een tot het lichaam van de stofzuiger aansluit, kunt u uw voet gebruiken om een ​​knop in te drukken om van de ene vloeroppervlak soort naar de andere; en de slang en stok hebben samen veel zuigkracht.

Overzicht

Deze rechtop zakloze stofzuiger heeft redelijk goed reinigen van sommige soorten harde vloeren, zoals linoleum, als het alleen maar op te halen kleine items zoals brood kruimels en knoflook huiden, hoewel in onze tests, daalde één van hen. Het maakt ook huisdier haar van tapijt mooi.

Echter, onze tests toonden aan dat het kostte heel wat moeite en tijd om opzuigen gemorst graan van vloerbedekking. Dit vacuüm kraakte enkele stukjes en liet hen achter, spugen wat uit en liet een stuk. De Dirt Devil had ook wat moeite te verwijderen kattenbakvulling van linoleum, en het duurde een beetje inspanning te ruimen gemorste bloem op zowel tapijt en poreuze hardhout.

Kortom, het schoonmaken prestatie was een allegaartje, en het bleek dit vacuüm zuigt alleen gemakkelijk gestofzuigd items.

Dit vacuüm wordt geleverd met een groot deel van verpakkingsmateriaal, dus het duurt een tijdje om alles uit de doos halen. In onze tests, uitpakken en montage duurde vier minuten, maar zodra je alles eruit te komen, montage is eenvoudig en simpel. U moet één schroef bevestigen in de rug. Het vacuüm wordt geleverd met een borstel met spullen haren, een turbo borstel, een schoonmaak staf en een draagtas voor de microfiber pad voor gebruik op harde vloeren.

Dit vacuüm is een beetje lawaaierig met een decibel niveau van 80 dB, maar het geluid is geen probleem. Dit vacuüm is relatief licht en eenvoudig te voeren bij 15,5 pond.

Je krijgt een voet-knop om van de ene vloeroppervlak type naar het andere, zodat u niet hoeft te bukken om de instelling aan te passen. Echter, je moet bukken en handmatig aanpassen van de controles tapijt niveau aan de onderkant van deze rechtop zakloze stofzuiger.

U kunt een heleboel goede schoonmaak gedaan met behulp van de Dash te krijgen, omdat zijn prestaties is uitstekend, en het biedt een groot deel van de zuigkracht. Het vacuüm zelf is licht van gewicht, maar het is stijf en hard te zetten wanneer u probeert te bewegen meubilair.

Het schoonmaken is het gemakkelijk, omdat de bus met een simpele druk op de knop om te verwijderen en vervolgens, met een andere druk op de knop, de onderkant van de bus open en releases vuil, stof, vuil en allerlei spullen in uw prullenbak container.

Het is ook gemakkelijk om de filters te verwijderen. Je krijgt twee filters – een is een standaard vacuüm filter, en de andere een spoelbaar filter gemaakt van HEPA media die een hoog niveau van stof en allergenen collectie biedt. Dit is echter niet een echte HEPA filter. Je moet een beetje voorzichtig te zijn bij het veranderen van de filter in de buurt van de motor omdat de motor warm wordt wanneer u de stofzuiger te gebruiken. Je zou willen wachten en laat het eerst afkoelen een beetje.

Dit vacuüm is vrij licht van gewicht, is eenvoudig te legen en schoon, zorgt voor een voet gecontroleerde knop om de vloer te wijzigen, en het maakt gebruik van een HEPA-filter media om stof, pollen en allergenen te vangen in uw huis. Het is echter moeilijk te manoeuvreren en heeft moeite oppakken groot vuil, dus het kan niet worden gerangschikt onder de beste rechtopstaande stofzuigers.