reizen flessenwarmer – BambinOz 2017

De BambinOz flessenwarmer begint meteen opwarmen melk nadat deze is geactiveerd. De flessenwarmer vereist reactivering voor elk gebruik en voorafgaande planning van uw kant om een ​​fles te warmen voordat je baby honger krijgt. De flessenwarmer alleen houdt flessen warm voor drie uur, waardoor het meest geschikt voor korte trips of boodschappen doen.

Overzicht

De draagbare flessenwarmer gebruikt een thermische verwarming zakje bestaat uit een natriumacetaatoplossing. Om het verwarmingselement te activeren, klikt u op de metalen schijf en de chem ische reactie verwarmt het peloton. Eenmaal geactiveerd, wordt de oplossing een gel-achtige substantie. Omdat de thermische zakje is vloeibaar, kun je het niet krijgen verleden TSA of te gebruiken in een vliegtuig.

De reis-fles BambinOz warmer is niet degene die je kunt net pak en gaan. De verwarming pakket vereist reactivering voor elk gebruik. Moet de verpakking koken gedurende 5 tot 10 minuten of totdat deze in een vloeibare toestand. Dit kan lastig zijn als je geen toegang hebt tot een kachel moet het water te koken.

De verwarming verpakking, hetzij in vloeibare of gelvorm is licht en compact. Het wordt geleverd met een geïsoleerde reizen geval, zodat je het weg kan instoppen uw luiertas; De metalen schijf is gevoelig en kan de verpakking activeert als deze wordt aangeraakt.

Deze on-the-go flessenwarmer meestal alleen duurt 10 tot 20 minuten op te warmen melk. Het kan langer duren afhankelijk van de oorspronkelijke temperatuur van de melk. Hoewel het aantal preplanning vereist, de flessenwarmer verwarmt fles van uw baby snel en effectief. Plus, het is herbruikbaar en BPA- en ftalaat-vrij.

De verwarming wrap wordt geleverd met een klittenband, waardoor het verstelbaar en in staat om te passen rond de meerderheid van de fles merken. De wrap alleen houdt een fles warm voor maximaal een uur. Het omvat een draagtas. Als je de fles te zetten en wikkel in het geval is, zal het de fles warm te houden gedurende drie uur.

De thermische hoesje kan gebruikt worden om ofwel warmte flessen of chill hen. Als u het pakket in de koelkast voor een uur plaatst, zal de geïsoleerde zakje dan houdt de fles gekoelde voor maximaal drie uur.

BambinOz biedt een telefoonnummer en e-mail contact opnemen met de klantenservice. U kunt ook rechtstreeks vragen in te dienen op de website. Het bedrijf heeft een aantal social media profielen, zoals Facebook, Twitter en Pinterest, die u kunt gebruiken om verbinding te maken met hen. Helaas ondersteunt BambinOz niet over een pagina met veelgestelde vragen, maar de website heeft wel een handleiding voor de fles warmer.

De BambinOz flessenwarmer vereist Preplanning zowel de flessenwarmer te reactiveren en om op te warmen de fles voor uw baby honger heeft. Echter, het effectief verwarmt een fles voor drie uur en kan zelfs flessen koel te houden. De flessenwarmer is eenvoudig te activeren, en de thermische case beschermt de flessenwarmer per ongeluk geactiveerd.