rookmelders – Kidde RF-SM-DC, 2017

De Kidde RF-SM-DC is een draadloze rookmelder die werkt volledig op batterijen werkt. Een van de voordelen van draadloze eenheden is dat ze geen elektrische bedrading, en kan op elke locatie door het hele huis worden gemonteerd. Batterijen werkende rookmelders kan het best geschikt is voor oudere woningen gebouwd voorafgaand aan de moderne code, die het elektrische systeem van een huis nodig hebben om bedrade rookmelders tegemoet te komen.

Overzicht

De RF-SM-DC is gebouwd met een ionisatiesensor. Ionisatie sensoren detecteren de aanwezigheid van snelle branden, brandende vuur, maar zijn niet zo effectief in het opsporen van smeulende branden die kan verbranden voor langere tijd voorafgaand aan het ontsteken. Smeulende branden worden het best gedetecteerd met optische sensoren. De beste rookmelders zijn voorzien van zowel ionisatie en foto-elektrische sensoren. Om een ​​volledige dekking voor beide soorten branden te verkrijgen zonder de aanschaf van een dual-sensor detector, is het raadzaam dat u koppelt de Kidde RF-SM-DC ionisatie detector met optische detectoren in uw hele huis geïnstalleerd. Uiteraard zijn alle rookmelders voldoen aan de eisen voor het detecteren van beide types van brand; single-sensor monitoren zijn beter in het detecteren van een soort van vuur, terwijl dual-sensor melders zijn even goed in het detecteren van beide typen.

Hoewel het de batterij wordt gebruikt, de RF-SM-DC is voorzien van een functie die u meestal alleen te vinden in bedrade rookmelders: interconnectiviteit. Het hebben van interconnectiviteit betekent dit rookmelder kan worden gecombineerd met andere alarm geïnstalleerd in uw huis, zodat wanneer één van hen uitgaat, ze allemaal doen. Dit is een extra veiligheidsmaatregel die naar beneden kunnen bezuinigen op de mogelijkheid om je misschien niet horen van een alarm afgaan in uw kelder of in een achterste slaapkamer. De RF-SM-DC kan worden verbonden met wel 24 KIDDE apparaten maar niet meer dan 12 Kidde rookmelder eenheden.

Deze draadloze rookmelder bevat standaard functies, zoals een lage-batterij waarschuwingslampjes, een keer per-minuut-hoorbare piep wanneer de batterijen bijna leeg zijn en een alarm hush knop. Anders, het mist een aantal functies die het mogelijk maken van een meer gebruiksvriendelijk product – zoals een stem waarschuwing dat off geluiden in aanvulling op het alarm, de veiligheid lampjes die oplichten wanneer het alarm afgaat, en een demper die kan dempen van het apparaat laag -Batterij piepen totdat u de gelegenheid om de batterijen te vervangen hadden. Hulp en support opties zijn uitzonderlijk, het bieden van ondersteuning via telefoon, e-mail en veelgestelde vragen. De rookmelder heeft een 10-jaar fabrieksgarantie.

De Kidde RF-SM-DC draadloze rookmelder is een van de slechts twee producten op onze top 10 lijst die werken op batterijen en kan nog steeds met elkaar te verbinden met andere geïnstalleerde alarmen. Als biedt top-notch hulp en ondersteuning voor het oplossen van problemen, maar schiet tekort van het verstrekken van volledige dekking op grond van het feit dat het heeft een ionisatie sensor die effectiever detecteert brandend vuur dan detecteert smeulend vuur.