search engine indiening diensten – Voeg mij

een van de beste in de wereld, Voeg mij’s professionele zoekmachine indiening diensten zal uw site bij honderden zoekmachines en directories voor 1 jaar. U kunt opnieuw in te dienen zo vaak als je wilt binnen de periode van een jaar of het nu elke maand of alleen wanneer u een update van uw site te maken.

Voeg mij heeft waardevolle rapportage functies om u te helpen de beste website mogelijk te houden. Een Readiness rapport waarschuwt u van eventuele problemen zal uw site vermoedelijk voordat je het in te dienen. De Search Term Suggestion Tool analyseert zoekwoorden en zinnen om uw website relevant zijn om te zorgen dat u zich richt op de meest succesvolle zoekopdrachten. Een Ranking Report laat u weten waar uw site behoort tot de verschillende zoekmachines. De Link Popularity Reports vertelt u hoeveel websites naar u linken en een Gebroken Link Checker zullen ervoor zorgen dat u geen gebroken links op uw website te hebben. Ten slotte kan een meta tag generator kopie te maken en te plakken Meta tags voor uw webpagina’s.

Voeg Me biedt ook een gratis instrument voor het indienen dat uw site zal voorleggen aan 14 grote zoekmachines. Voeg mij indiening proces is volledig geautomatiseerd. Daarom hebben ze niet met de hand te leggen aan grote zoekmachines.