slanke tvs – Seiki 2017

De Seiki SE50UY04 is een goedkope 50-inch 4K HDTV. Deze slanke LED TV is slechts 2,09 inch dik en weegt 43 pond. Over het algemeen laat je met de indruk dat het is slank, maar vlakte.

Op de achterzijde van de televisie er drie HDMI en twee USB poorten. Terwijl er andere ultradunne tv’s met meer HDMI en USB-poorten, deze entry-level 4K TV heeft genoeg voor u om meerdere multimedia-apparaten aan te sluiten op hetzelfde moment. Echter, de TV heeft geen ingebouwde video-speler, dus het alleen JPEG-foto’s worden weergegeven en MP3 audio-bestanden van aangesloten USB-stations. Andere video en audio-poorten op de Seiki SE50UY04 omvatten VGA, component video, een tv-tuner, RCA input en output, digitale coax-uitgang en twee 3,5-mm stereo mini-jacks. Deze Seiko heeft een eenvoudige afstandsbediening en een niet-draaibare standaard die 8 pond bijdraagt ​​aan het gewicht.

De SE50UY04 zo dun mogelijk te maken, gebruikt een Seiko-edge brandende LED display. Edge-lit LED displays zijn dunner en energiezuiniger dan full-serie LED-displays, maar ze hebben de neiging om saaier in het midden zijn. Zonder local dimming, het aanpassen van de verlichting en dejudder verwerking, kan edge-lit display van de Seiki SE50UY04 armen kwaliteitsfoto’s te leveren, zelfs wanneer het toont 4K-video’s. Nog een andere tekortkoming van deze ultra-HD TV is de lage refresh rate terwijl het tonen van 4K-content. Terwijl de oorspronkelijke refresh rate is 120Hz, daalt dit Seiki TV zijn refresh rate tot 30Hz voor 4K-video’s. Dit kan aanzienlijk onscherpe foto’s veroorzaken bij het bekijken van snelle sequenties in 4K-uitzendingen. Aan de positieve kant, de TV heeft een matte, niet-reflecterende scherm en een breedbeeld 16: 9 aspect ratio.

Hoewel Seiki belooft dat de SE50UY04 kan upscale SD- en HD-video’s van de DVD en Blu-ray-spelers tot bijna-4K resolutie, de waarheid is dat het een optioneel accessoire nodig om dat te doen. Terwijl de meeste ultra-HD-tv’s native poging om up-convert 480p, 720p en 1080p video’s naar 4K resolutie, de Seiki SE50UY04 moet Seiki U-VISION 4K upscaling HDMI-kabel om de conversie te beheren. Let er ook op dat dit niet een Smart TV, noch een 3D-TV. Met geen Smart TV platform, kan je niet echt streamen 4K films en shows van Netflix met deze tv als Netflix niet UHD content van media streamers streamen.

De Seiki SE50UY04 is één van de eerste low-cost ultra-HD-tv’s. Echter, in een poging om het te maken slank en 4K-ready, Seiki offerde veel functies. Niet alleen is het moeilijk om 4K-content voor deze TV, maar ook kun je niet chique SD- en HD-content naar 4K zonder de uitgaven meer op een speciale HDMI-kabel.