slanke tvs – TCL 2017

De TCL 32B2800 LED HDTV is een 32-inch LED-flatscreen-tv met een slanke frame. De HD-scherm heeft een resolutie van 720p. De TV weegt 13,7 pond zonder de standaard en is slechts 2,8 inch dik.

Deze TV heeft Energy Star certificering, en zijn hoogtepunt stroomverbruik is slechts 45 watt. Het zijwaarts gerichte poorten omvatten twee HDMI-poorten en een USB-poort, evenals een koptelefoonaansluiting uitgang. Ook aan de achterkant, maar naar beneden gericht zijn video en audio I / O-poorten, waaronder SPDIF uitgang, RF-ingang, composite video-ingang en component video-ingang. Zittend aan de voorzijde en op de onderlip van de slanke LED-tv zijn twee 4-watt luidsprekers die een stereo-effect en profiteren van Dolby Digital-geluid-technologie te produceren. Terwijl een totaal geluidsvermogen van 8 watt is goed genoeg voor een dun, low-cost TV als de TCL 32B2800, zal het alleen voldoende voor kleine ruimtes. Daarnaast zijn er slechts twee HDMI-poorten en één USB poort – minder dan de gemiddelde HDTV. Nog belangrijker, deze TV ontbreekt een VGA-poort.

Hoewel de TCL 32B2800 heeft slechts twee HDMI-poorten, ze zijn MHL-enabled, zodat u de MHL-compatibele mobiele apparaten kunt aansluiten op de TV in aanvulling op laptops, Blu-ray-spelers, gameconsoles, camcorders en home theater-systemen. Aan de andere kant, is er geen ondersteuning het afspelen van films via de USB-poort. Met zijn native resolutie van 1366 x 768, deze slanke TV model heeft slechts de helft van de resolutie van 1080p HDTV’s. Er is echter weinig waarneembaar verschil tussen de twee resoluties op een 32-inch TV.

TCL plaatsen LED backlights direct achter het scherm om consistent en gelijkmatig verspreid helderheid te produceren. Hoewel dit full-array, directe LED-achtergrondverlichting helderder foto’s produceert dan de edge-lit LED LCD-schermen, maakt het meestal voor een dikkere TV en vergt meer energie. Dit maakt het slanke profiel en een laag stroomverbruik van deze TCL slanke TV ongebruikelijk.

De hoge dynamische contrast ratio (3.500.000: 1) van het TCL 32B2800 is ook vermeldenswaard. Dit zorgt voor zeer scherpe beelden en maakt foto’s op de TV te kijken levendiger dan zullen ze op typische 720p HDTV’s. Het heeft echter een lage herhalingsfrequentie van 60 Hz. Voor de meeste soorten uitzendingen, de hoogwaardige LED LCD-scherm op deze flatscreen-tv zal de gebreken van zijn lage refresh rate te verbergen. Echter, de snel-bewegende beelden van sportuitzendingen en actiefilms een beetje wazig te zetten, terwijl de tv-display motor worstelt om bij te blijven.

De TCL 32B2800 is een no-nonsense, lichtgewicht 720p-tv met een lage prijs en slank profiel. Het is een goed uitgeruste slanke TV zo lang als je bereid bent om met ietwat blikkerig sprekers, lage refresh rate en de kleine haven selectie.