slide binnen het bereik – GE JS750EFES 2017

Als u kiest voor de GE JS750EFES slide-in bereik voor uw keuken, kunt u blij zijn om te weten dat pannenkoeken, spek, warme tortilla’s en zelfs Zuid maïsmeel hoecakes zijn in uw culinaire toekomst.

Overzicht

Deze slide-in kachel is voorzien van een “brug zone” van de verwarmde ruimte over zijn keramische kookplaat met twee branders en functies aan elkaar gekoppeld als een verwarming gebied voor een bakplaat. De brug zone ligt aan de linkerkant van het fornuis en verbindt twee acht-inch-branders. Met deze functie bent u niet beperkt tot wat je kunt maken in een eenvoudige koekenpan. Met een vlakke bodem bakplaat apparaat of pan, kunt u genieten van bakplaat-gekookt voedsel en maken veel van hen, zelfs als één van je kinderen houdt een gigantische sleepover en je platters van de Franse toast in de ochtend nodig.

De kookplaat is ingericht met vijf verwarmen van ruimten: twee acht-inch branders, twee zes-inch branders en een uitbreidbaar brander waarvan de verwarmde ruimte kan groeien van zes naar negen tot 12 inch. Je hebt geen individuele negen-inch branders, die nuttig zou zijn als je aan het doen zijn een groot deel van het koken voor feesten, vakanties en dergelijke te krijgen.

De oven wordt geleverd met drie oven racks en zeven slots om ze te houden, die biedt u volop keuze te verhogen of verlagen rekken om de grootte en hoogte van de bakvormen die u gebruikt op een bepaald moment tegemoet te komen.

De oven is gewoon een beetje kleiner dan anderen beoordeeld we, op 4,4 kubieke voet, maar kan nog steeds dienen de meeste huishoudens mooi. Helaas, heb je niet een temperatuur sonde naar de interne warmte van vlees te testen te krijgen, en er is geen warmhoudlade, die nuttig zijn voor extra verwarmd voedsel containers en diner broodjes zou zijn.

De GE JS750EFES is ontworpen met een Sabbath-modus die eten warm voor individuen en gezinnen die de joodse spijswetten in acht houdt. Anderen, die niet zou worden met behulp van deze bijzondere functie voor religieuze doeleinden, zou kunnen vinden deze handige voor hun eigen gebruik.

Dit aantrekkelijke slide-in range is verkrijgbaar in vier kleuren – leisteen, roestvrij staal, zwart of wit – zodat je kunt kiezen welke kleur je wilt zorgen dat uw keuken is uitgerust met de meest aantrekkelijke slide-in bereik voor uw interieur.

De stoom reinigen benadering is eenvoudig. U verwijdert gewoon alle ovenrekken, giet een kopje water op de ovenbodem, stelt de controles, eventuele lekkages en gebakken op puin wordt voorzichtig weg gestoomd. Je hebt waarschijnlijk moet veeg eventueel extra vocht aan het einde en misschien voorzichtig gaan over een plek of twee om het volledig duidelijk, maar dit is een eenvoudige methode te gebruiken.

Dit inschuifbare bereik levert geen een warmhoudoven of temperatuursonde, maar biedt aanzienlijke veelzijdigheid zoveel rek positionering voor bakken, grillen en roosteren. U krijgt ook een sabbat-modus. De kookplaat is veelzijdig, hoewel er geen individuele negen-inch branders. Een van de grootste voordelen van deze reeks is de brug zone die een ingebouwde ruimte biedt, zodat u kunt koken met een bakplaat.