slimme horloge – Samsung Gear S 2017

Samsung’s Gear S2 is een goede SmartWatch, maar het ontbreekt aan iets speciaals te helpen dat hij opvalt in deze relatief nieuwe elektronica categorie. Hoewel er veel dingen zijn de Gear S2 heeft gelijk, het valt flat in sommige gebieden. Bijvoorbeeld, terwijl het instellen van deze SmartWatch up, wordt u gevraagd te installeren drie verschillende apps uit de Google Play Store – sterk complicerende het setup-proces. Hoewel het niet de beste SmartWatch kan zijn, het heeft een goede bouwkwaliteit en een uitstekende weergave.

Overzicht

Met zijn siliconen band, vonden we dat de Gear S2 rust comfortabel op de pols. De band kan aanpassen aan uw pols past – Samsung bevat zelfs een kleinere band die je kunt ruilen met de grotere. Echter, we moeite om de banden te wisselen. Het verwijderen van de band was niet zo gemakkelijk met dit model zoals het was met andere smartwatches. Dit is een klein ongemak voor mensen met kleinere polsen.

Een ronde wijzerplaat is uw toegang tot alle software goodies de Gear S2 herbergt. Met toegang tot 6.000 apps, zult u het meest te vinden – zo niet alles – je hier nodig. Het horloge bouwkwaliteit is goed, voor het grootste deel. Echter, de siliconen band niet echt het gevoel premie, ondanks het horloge premium prijs.

Het display van de Gear S2 is waar u een waardevolle investering zal opvallen. Zijn 360 360 resolutie scherm ziet er scherp en geeft u scherpe beelden. Op slechts 1,2 cm in diameter, het scherm van de Gear S2 is kleiner dan die gevonden op vele andere smartwatches. Maar dat kleine grootte van het scherm geeft het display een pixeldichtheid van 302 ppi (pixels per inch), dat is indrukwekkend. internals van het horloge zijn niet de beste op de markt, maar we hebben niet veel merken tijd hangen tijdens het gebruik. Met 4GB intern geheugen, dan heb je genoeg ruimte voor alle apps en muziek die je nodig hebt.

Wij merkten een groot probleem met de Gear S2: De setup-proces is afschuwelijk. Voor elk ander SmartWatch op onze line-up, het horloge koppelen u uw smartphone via Bluetooth. Niet zo met de Gear S2. Hoewel het instellen van deze SmartWatch up, wordt u gevraagd te installeren 3-3! – Verschillende apps uit de Google Play Store. Dat is een lang en ingewikkeld proces, niet om het feit dat je nu nog drie apps op uw telefoon die ook kan worden beschouwd als bloatware ge├»nstalleerd noemen.

De Samsung S2 Gear is gewoon niet het beste SmartWatch op de markt. Het is bekwaam – zelfs goed. Maar het heeft genoeg problemen die niet gunstig doet vergelijken met de sterke concurrentie. Een lange setup-proces, in combinatie met een minder-dan-oogstrelend ontwerp, houdt dit horloge van het zijn iets briljant. En het is een schande, want het scherm is prachtig.