smart keukens – GE Cafe 2017

In 2015 GE ging de slimme keuken apparaat markt met zijn Wi-Fi-enabled ovens. Zijn Brillion app, die beschikbaar zijn via zowel de Google Play en Apple App stores, geeft mobiele controles op verschillende GE ovens en varieert of u of in de buurt van uw huis. Het Café Series French-Door Muur Oven is ingeschakeld met de Brillion app, zodat u een reeks oven functies controleren terwijl u weg bent van de keuken.

De Brillion app kan een paar dingen te doen. Het meest geschikt, kunt u deze gebruiken om deze slimme keuken apparaat overal waar u een Wi-Fi of 3G-verbinding te controleren. U kunt de oven en uit te schakelen, moet u de temperatuur, voorverwarmen en programma kooktijden. Met de meegeleverde vleesthermometer communiceert rechtstreeks met de app, zodat u de oven op afstand per instellingen van de vleesthermometer kunt programmeren. U kunt deze instellingen op elk gewenst moment met de app en override presets met een handmatige uitschakelfunctie te wijzigen. De app stuurt push waarschuwingen op basis van een van deze instellingen, en u kunt ook de timer de status van uw mobiele apparaat te controleren.

Deze oven biedt ook een scala van gastronomische keuken functies. De heteluchtoven instellingen maken gebruik van een neerwaartse fan om efficiënt gebruik van de verwarming technologie. Het heeft vijf kubieke voeten van de kookruimte. Het heeft een dual broil element, waardoor u instellingen selecteren op basis van de grootte van het gerecht. Ouders kunnen de digitale lock-out controles waarderen kleine vingers en handen uit de oven te houden. Dual roller rekken maken het makkelijker om de voortgang van het voedsel te controleren tijdens het bakken. Een preset brood bakken setting kon de plaats van een aanrecht broodbakmachine te nemen, en de Franse deur ontwerp zorgt voor één hand opening.

De oven zelfreinigende modus maakt gebruik van stoom te verwijderen gebakken-op voedsel. Drie interieur halogeen lampen kunt u duidelijk zien hoe je cookies of taarten langs komen zonder de deur te openen. De slanke buitenkant is voorzien van een glazen touch display.

Als u een frequente bakker die op zoek is naar een investment-grade toestel te kopen, heeft GE veel functies geperst in deze oven. De functie die het prijskaartje kan rechtvaardigen is de app zelf, die veel flexibiliteit biedt voor de drukke kok. Omdat de slimme keuken markt is nog relatief jong, er rekening mee dat de minder dure opties met een breder scala aan functies altijd zou kunnen zijn om de hoek.

Als u vertrouwd bent met het betalen van een premie als een early adopter zijn, lijkt dit GE oven om een ​​fatsoenlijke scala aan functies te bieden, zowel binnen als buiten de Brillion app, die koken handiger zou kunnen maken.