smart keukens – Mr. Coffee Smart Kitchen 2017 – Top Tens

WEMO is een slimme app ontworpen door Belkin dat wordt door diverse elektronica en verlichting fabrikanten wordt uitgevoerd. WEMO maakt interconnectiviteit tussen slimme huishoudelijke apparaten en smartphones, het geven van een huiseigenaar toegang tot gegevens, zoals het toezicht op het gebruik van elektriciteit of het instellen van start- en stoptijden en nog veel meer. De heer Coffee Smart Optimale Brew Koffiezetapparaat met Wemo kunt u het brouwproces beheersen of weg van huis met behulp van uw smartphone of tablet.

Koffiezetapparaten een paar jaar geleden werden beschouwd als de volgende grens van slimme keukenapparatuur. De heer Koffie met Wemo was één van de eerste op de markt kwam, en het is ontworpen met de fanatieke cafeïne consument in het achterhoofd. Het bedrijf samen met Belkin om haar Wemo app te verankeren in de machine, waardoor u ultieme controle over wanneer u een kokend hete pot koffie te zetten, of je boven bent in uw slaapkamer of op weg naar huis na een vroege ochtend training. U kunt de app gebruiken om uw brouwen schema controle maximaal een week van tevoren. De app waarschuwt wanneer uw koffie klaar. U kunt de app gebruiken om de status van een individuele sessie te volgen, maar je moet snel zijn, want dit koffiezetapparaat brouwt een hele pot koffie in acht minuten.

Het voordeel van de toepassing over een timer die een analoge timer lineair en kan niet dynamisch worden gewijzigd. Het brouwt koffie op precies hetzelfde tijdstip elke dag, tenzij u handmatig de instellingen te wijzigen. Als je slaapt in of vroeger opstaan, of als je gewoon wilt de flexibiliteit van het regelen van het brouwsel keer zonder te voet in de keuken, de app stelt u in staat om dat te doen. De WEMO app heeft versies voor zowel Android en Apple-apparaten.

De koffie druppelt in een 10-cup thermische karaf, die uw koffie op optimale drinktemperatuur lang nadat het is gebrouwen kan houden. De kan wordt geïsoleerd en gemanipuleerd als een vacuumfles, zodat er geen noodzaak om de koffie op het verwarmingselement houden warm te houden. Als je veel van brunches of partijen te organiseren, kan deze karaf elegant worden ingesteld op de tafel te serveren aan uw gasten.

Je doet natuurlijk moeten de filter mand met vers gemalen koffie te vullen en vul de machine met water voor het brouwen. Wi-Fi-enabled koffiezetapparaten zijn nog relatief nieuw en daarom zijn er niet veel opties op de markt op dit moment. Als u een chronische early adopter, kunt u bereid zijn om een ​​premie te betalen versus wachten voor minder dure en verhoogde functionaliteit. Er zijn modellen geleverd dat kan u toestaan ​​om de bonen te malen en stel de sterkte van het brouwsel op afstand op commando.

De heer Coffee Wemo koffiezetapparaat is de meest recente smart keukenapparaat aanbod koffieliefhebbers nog meer controle over het maken van hun ochtend Joe. De WEMO app is intuïtief en makkelijk te gebruiken. De karaf is strak en kan uw koffie heet te houden zonder te worden verbrand.