sneeuwkegel machines – Paragon 2017

De Paragon Blizzard Sneeuw Cone Machine verplettert genoeg ijs voor commercieel gebruik, tot 500 pond per uur. Het apparaat wordt geleverd met een bijgevoegd kegelautomaat en een back-lit sign. Deze blauwe snow cone maker is voorzien van een herkenbaar ontwerp dat u kunt gebruiken om de verkoop buiten te promoten.

Het apparaat meet 24 inches lang en 23 inch breed. De sneeuw cone machine strekt zich 16 duim diep, en het apparaat produceert tot 500 pond van gemalen ijs per uur. Deze commerciële eenheid is geschikt voor achtertuin partijen en high-volume park verkoop. cabinet Het ijs kegel machine is gebaseerd op de iconische blauwe polycarbonaat materiaal voor muren, die klanten en gasten kunnen identificeren van ver weg. Deze transparante wanden maken het ook mogelijk klanten om de sneeuw te zien zoals het valt in uitzicht vanaf de top van het apparaat.

De iconische ontwerp helpt bij marketing. De Paragon Blizzard Sneeuw conus machine wordt geleverd met een back-lit teken dat het apparaat geeft een meer professionele uitstraling. De lampjes verlichten het kabinet, zodat u de gemalen ijs kan laten zien voordat je een enkele kegel scoop. Dit dient vooral commerciële sneeuwkegel machines, maar het kan ook een unieke verlichting effect te creëren bij gebruik thuis. De machine wordt geleverd met roestvrij stalen messen, die zwaardere lasten van ijs kan weerstaan ​​hele drukke dagen van de productie.

Dit snow cone maker komt met een lange drainerende buis die helpt met opruimen. U kunt water uit de container met behulp van een 36 inch slang die hecht aan de basis van de machine. Sneeuwkegel machines moeten worden schoongemaakt tussen gebruik en een afvoer helpt bij het proces. De Paragon; Blizzard is voorzien van twee toegangsdeuren die het moeilijk maken om het ijs te kast te verhogen. U kunt beide deuren tegelijk open te zorgen voor een gemakkelijke toegang.

De gemalen ijs machine is voorzien van een aangesloten kegelautomaat. Dit voegt een niveau van het gemak van de machine, en het versnelt het serveren proces. Terwijl de sneeuw conus maker komt niet met enige bekerhouders, komt het met een portie primeur. Hoewel dit beperkt het aantal premade sneeuwkegels u kunt weergeven, wordt een snellere totale proces voor de server en de cliënt.

De Paragon Blizzard Sneeuw Cone Machine levert de commerciële snelheid en een bescheiden omvang. U kunt dit toestel gebruiken voor zowel thuis en het bedrijfsleven. Het wordt geleverd met een display licht, en de blauwe polycarbonaat kabinet trekt de aandacht op de lange afstanden. Dit scheerbeurt ijs machine beschikt over een hoge hakken snelheden en een voldoende volume voor de lopende commercieel gebruik.