snelheid software voor het lezen – 7 Speed ​​Reading 2017

In een tijd steeds meer gericht op apps, sommige mensen het gevoel dat downloadbare of-cd-gebaseerde software ziet er verouderd en is moeilijk te gebruiken. Dit is niet het geval bij de nieuwe 2017 versie van 7 Speed ​​Reading. Het heeft een moderne, visueel aantrekkelijke interface en is gemakkelijk voor gebruikers van alle leeftijden om te navigeren en te gebruiken. Het heeft de grootste eBook-bibliotheek van een ander product vermeld op onze line-up, plus het heeft een uitstekende verscheidenheid van snelheid lezen en in het oog oefeningen, leessnelheid en begrip testen, controle-instellingen en het verslag functionaliteit. Om deze redenen is deze software eenvoudig wint onze Top Tien beoordelingen Gold Award.

Oefeningen en Tests

Wanneer u deze software te gebruiken voor de eerste keer, zal zij u een eerste snelheid assessment om uw basislijn leessnelheid bepalen voltooien. De software werkt dan vanuit dat uitgangspunt, het bijhouden van het aantal woorden per minuut je leest en helpt u werken aan een hoger doel door middel van een reeks oefeningen. Elke sectie van de snelheid-reading en eye-oefeningen worden duidelijk gemarkeerd over wat ze doen, op welk niveau ze zijn en hoe ze te gebruiken.

Dit programma werkt door te knipperen tekst – gehele of gedeeltelijke zinnen – om je hersenen leren om gegroepeerde woorden in plaats van individuele woorden, waardoor geleidelijk aan opvoeren van uw leessnelheid te lezen. Het heeft ook een verscheidenheid aan oogtraining testen die de bevordering van uw oogspieren versterken en aandacht en perifere gezichtsveld te vergroten. Zij maken gebruik van vertrouwde huishoudelijke voorwerpen – zoals een paraplu of schoen, bijvoorbeeld – en deze snel bewegen rond de pagina in patronen vergelijkbaar met die u gebruikt tijdens het lezen. Sterkere ogen kunnen nemen aan meer informatie in een keer, het verhuren van uw hersenen focus op begrip en snelheid.

Om een ​​goede snelheid lezer echt te zijn, moet je in staat zijn om te begrijpen wat je leest, ongeacht uw snelheid. De beste leessnelheid software geeft u zowel de leessnelheid en begrip testen zodat u altijd traint op het meest geschikte niveau of worden tegengehouden als het lijkt alsof je jezelf te spannen. 7 Speed ​​Reading doet dit goed, en het biedt de grootste verscheidenheid aan oefeningen voor u om te trainen met op elk niveau, zodat u nooit zorgen te maken over te vervelen.

Naast de oefeningen, 7 Speed ​​Reading levert u ook een scala aan leuke brain games, die de vaardigheden die je leert met klassieke plezier te nemen. Deze zijn leuk voor elk niveau van de gebruiker, maar zijn vooral bezig voor jongere gebruikers.

Omdat de software heeft een uitpuilende bibliotheek met meer dan 20.000 eBooks, kunt u ongetwijfeld vinden van een tekst die u geïnteresseerd bent in het lezen bent. Met zo’n brede selectie van e-boeken om uit te kiezen, kan het moeilijk te ziften door ze allemaal te vinden wat je wilt. U kunt kiezen uit categorieën als het bedrijfsleven, geschiedenis, filosofie, beeldende kunst, wetenschap, taal, klassieke literatuur, persoonlijke ontwikkeling, recht en nog veel meer. Met een dergelijke brede selectie helpt u uw vaardigheden te poetsen tijdens het lezen van iets dat je geïnteresseerd bent in, verder boeiende je geest. Daarnaast kunt u de software gebruiken om Wikipedia-artikel te lezen, of u kunt uw eigen boeken en documenten importeren.

Instellingen & Resources

U kunt de software ook gebruiken om een ​​web tekst te lezen, en de sociale functie kunt u alles wat je hebt gelezen in samenhang met andere software gebruikers jullie vrienden delen. Om vermoeide ogen te verminderen, de software kunt u uw tekst lettertype en grootte aan te passen. Bovendien kunt u handmatig de snelheid van de tekst eReader aan te passen, of u kunt deze automatisch aan te passen als je verder komt in de lessen.

De software werkt voor een ongelimiteerd aantal gebruikers. U kunt alleen het te gebruiken, of je kunt delen met je familie. Bovendien, het werkt goed voor schoolklassen of grotere organisaties of zakelijke groepen. Een ingebouwde administratieve functie kunt u bepalen wat uw gebruikers kunnen zien en toegang, alle terwijl het laten van iedereen met beheerdersrechten te zien groep testscores en vooruitgang. Individuele gebruikers hebben met een wachtwoord beveiligde accounts maar kan nog steeds zien hun eigen vooruitgang, woorden per-minuut-tarief en tests scores.

Mocht u vragen of opmerkingen hebt, kan de software bedrijf, eReflect, worden bereikt via e-mail of telefoon, naar gelang uw voorkeur. Hoewel de software is zeer intuïtief en makkelijk te gebruiken, nog steeds heeft een ingebouwde tips en tutorials die u kunt raadplegen als je een vraag hebt over iets. website EReflect’s heeft ook een FAQ sectie. De software wordt regelmatig geüpdatet, zodat u altijd met de meest recente versie en functies. Het is compatibel met zowel Windows als Mac OS X-besturingssystemen en is inclusief onbeperkt installaties.

7 Speed ​​Reading overtreft alle andere software-applicaties in onze line-up in elk opzicht. Het heeft een mooie moderne interface en verschillende lees- en oefeningen en toetsen. Het is gemakkelijk voor de lezers van elke leeftijd te gebruiken, en het bevat zelfs games. Rapporten zijn gemakkelijk te trekken en visueel eenvoudig, niet onhandig of complex.

Reporting & Security

Help en ondersteuning

Overzicht