snelheid software voor het lezen – RocketReader 2017

RocketReader snellezen software heeft een eenvoudige kleurrijke interface die maakt het gemakkelijk voor gebruikers van alle leeftijden om hun snelheid leesvaardigheid te scherpen. Het heeft basisoefeningen en tests en voldoende opgenomen lectuur te houden u bezig als je leert. Echter, het ontbreekt aan een paar opties met betrekking tot oefeningen, tekst maatwerk, connectiviteit en customer support.

Overzicht

De software is intuïtief met duidelijke labels en kleurrijke pictogrammen. Het heeft een goede verscheidenheid aan oefeningen en tests en zelfs een vocabulaire trainer. We waren blij om te zien een sectie gewijd aan de opbouw van de woordenschat, maar waren teleurgesteld dat in plaats van de standaard woorden, er was slechts een kleine hoeveelheid van de obscure zinnen en axioma’s met oneven multiple choice opties. We hadden niet de woordenschat optie behulpzaam vinden.

U kunt de praktijk van uw pas ontdekte snelheid leesvaardigheid op een van de 500 opgenomen eBooks, waardoor je een betere kans op training met het soort materiaal dat u de voorkeur om te lezen krijgt. Het programma kunt u de snelheid van de tekst wordt weergegeven handmatig aanpassen, of u kunt de software automatisch aan te passen op basis van uw vooruitgang. Het houdt je woord per-minuut-tarief en testscores, zodat u uw vorderingen kunt volgen.

RocketReader geeft je ook de mogelijkheid om uw eigen tekst te importeren of om de software te exporteren om te gebruiken om te lezen van webpagina’s te versnellen. Hierdoor kunt u meer consistentie in je dagelijkse lezingen te houden, of het nu met e-mail, nieuwsberichten of zelfs het lezen voor de lol. Helaas is de software ontworpen voor slechts één gebruiker, dus het werkt niet voor grote organisaties, noch heeft zij geen opties wachtwoordbeveiliging.

Er zijn ingebouwde tutorials die u kunnen helpen met een bepaalde oefening of een ander aspect van de software. U kunt contact opnemen met het bedrijf via e-mail als u nog vragen heeft. Echter, in tegenstelling tot sommige van de hogere software die we beoordeeld, maar komt niet met gratis levenslange software-upgrades of customer support via de telefoon.

De software is compatibel met Windows Vista, 7 en 8, maar ontbreekt Mac OS X of Linux compatibiliteit. Bovendien, website RocketReader was naar beneden voor een paar dagen, die de online software dienst helemaal niet beschikbaar heeft gesteld. Als je niet van afhankelijk te zijn van servers en internetverbindingen om toegang tot een product, kunt u een programma dat downloadbaar te overwegen.

RocketReader is een behoorlijke optie voor snelheid lezen, hoewel we niet zijn hoge prijskaartje, die dubbele of meer de kosten van de andere software was voelde, is de moeite waard. We waren onder de indruk van de grote hoeveelheid boeken het komt met en zijn verscheidenheid aan oefeningen en tests, maar de onbetrouwbare website en het gebrek aan tekst opties, computer compatibiliteit, gratis upgrades en steile prijskaartje is de reden waarom het zit in de richting van de bodem van onze lijst.