social networking websites – Friendster 2017

Friendster dateert al van de hedendaagse top social networking sites. Opgericht in 2002, werd Friendster gebruikt voor dating, het delen van muziek en netwerken. In de afgelopen jaren, is opnieuw gelanceerd als een sociale gaming site. Het duurde off vroeg in Zuidoost-Azië en is nog steeds populair monumentaal er aan deze dag. Het verdeelt zijn aandacht tussen sociale netwerken en het spelen van online games concurrerend. Friendster is op zoek naar een ouder publiek interessant in gaming, video’s en groepen.

Overzicht

Groepen zijn een grote nadruk op het gebied van de focus van de social network site. Friendster kunt u bladeren en doe mee openbare groep, maar als u op zoek bent naar particuliere groepen te sluiten, moet u eerst toestemming van de maker van de groep. Instant messaging is ingebouwd in zowel de sociale media en gaming delen van Friendster en maakt het gemakkelijk om te verbinden met vrienden tijdens het spelen van games. De games zelf zijn goed voor het doden van de tijd en het vinden van gilden om mee te doen en te netwerken met.

Als sociale media sites te gaan, is deze site is niet visueel aantrekkelijk. Advertenties nemen van de rechterkant van de pagina en de hele achtergrond adverteert een van de featured games. U kunt meldingen en inbox berichten te ontvangen, maar binnen een dag van het opzetten van een account, een handvol van de spam-berichten waren al onze inbox gestuurd. Terwijl Friendster was ooit erg video vriendelijk, is het weg verplaatst van de focus op video-uploads en delen.

privacy-instellingen Friendster’s staan ​​alleen je vrienden om uw volledige profiel te kunnen zien, terwijl een beperkte profiel is nog steeds toegankelijk voor andere Friendster leden. Je kunt zien dat de laatste 100 mensen die je profiel hebben bekeken en, indien nodig, kunt u individuele leden blokkeren. U kunt ook de continenten die je profiel kan zien te beperken. Bijvoorbeeld, als u wilt dat uw profiel openbaar te blijven, maar willen niet ongevraagde opmerkingen van mensen in andere landen, kunt u uw profiel in te stellen, zodat alleen mensen uit Noord-Amerika je profiel kunt bekijken.

Als je probeert om nieuwe vrienden te maken, is er een geavanceerd filter systeem. Beyond leeftijd, geslacht en locatie, kunt u ervoor kiezen om te zeggen dat u geïnteresseerd bent: het vangen van de nieuwste film, met een vriendelijk praatje, het leren van een nieuwe vaardigheid en het voltooien van een marathon, onder vele anderen. Deze specificiteit vertelt leden die op uw beeld precies wat u zoekt.

Friendster is een razend populaire sociale netwerk in Azië. Zelfs met zijn vroege introductie in dit competitieve veld, heeft nagelaten om een ​​plons in de Verenigde Staten Het heeft de basisfuncties die alle sociale media sites moeten maken, maar het richt zich meer op social gaming om vrienden te maken. Het is een uniek item voor een sociale dienst, maar het is niet gebruiksvriendelijk genoeg om te concurreren met de beste sociale netwerk sites.