sony bass hoofdtelefoon – Sony MDR-1R 2017

Bekend voor het ontwerpen van robuuste elektronica, heeft Sony niet teleur met de MDR-1R koptelefoon. Functies die speciaal zijn ontworpen voor bas verbeteren van de diepe dieptepunten van uw favoriete dance beats. De Sony MDR-1R hoofdtelefoon biedt duidelijke bas en een multi-dimensionale soundscape. Deze lichtgewicht set van bass koptelefoon wordt geleverd in twee kleuren, en de inline afstandsbediening werkt met al je iOS-apparaten. Hoewel de geluiden van buitenaf kunnen lekken in uw muziek als gevolg van de on-ear ontwerp, de Sony MDR-1RS zijn nog steeds enkele van de beste hoofdtelefoon met goede bas, verdienen ze our Top Tien Bronze Award.

prestatie

De technische prestaties van de Sony MDR-1RS is top. De combinatie van 105dB van hoge gevoeligheid en maar liefst 1.500 mW van vermogen, deze hoofdtelefoon produceren een ideale luisteromgeving. Dit betekent dat je vrij bent om het volume crank zonder beschadiging van uw luidsprekers, maar wees voorzichtig met je gehoor, zo hoog volume uw gehoor kunnen beschadigen na een langere tijd. De MDR-1RS frequentiebereik van 4-80,000Hz breidt weg langs het gebied van het menselijk gehoor. Mensen kunnen meestal horen van 20-20.000 Hz, dus met deze bas hoofdtelefoon kunt u zelfs de diepste bass beats te voelen .; De MDR-1RS zijn on-ear hoofdtelefoon, wat betekent dat ze niet helemaal je omringen met muziek zoals over-ear modellen te doen. Samen met de kleinere 40mm formaat driver, deze bas hoofdtelefoon is een beetje lichter op het kenmerkende geluid van bass omdat meer omgevingsgeluid kan lekken in. Echter, ze nog steeds een sterke reeks van geluid, waaronder bas, goed genoeg om ze te kwalificeren als een aantal van de beste hoofdtelefoon voor bas.

Twee unieke kenmerken van deze hoofdtelefoon zijn de beats reactie-functie en de akoestische afdichting. De beats reactie functie zorgt dat strakke, scherpe geluid voor lage tonen. De akoestische verbinding verbindingen rond je oren voor een betere bas luisteren. Terwijl je nog wat geluid van buiten horen, de afdichting verhoogt zeker de tekortkomingen van de on-ear design. Net als bij de meeste interactieve bass koptelefoon, de MDR-1RS beschikken ook over een iOS-compatibele afstandsbediening en microfoon direct op de kabel. Ze doen komen met een draagtas, maar het is meer een zakje. De zachte en flexibele zak doet weinig om uw hoofdtelefoon te beschermen tegen de elementen. De meegeleverde functies, niettemin, maken deze set een aantal van de beste hoofdtelefoon voor bas.

Met een gewicht van 8,5 ounces, de MDR-1RS zijn een comfortabele optie voor de toevallige luisteraar van diepe bass tracks. Plastic materialen, en het feit dat ze geen vouwen, houd ze licht, maar hinderen hen van de concurrentie met de verfijnde stijl van andere goede bass hoofdtelefoon. Het 4-voet, single-sided kabel en de L-vormige 3,5 mm audio jack houden de MDR-1RS veelzijdig en eenvoudig te gebruiken, waardoor ze een goede optie voor stevige bas hoofdtelefoon.

Sony levert de volledige buffet van ondersteuningsmogelijkheden. U kunt contact met hen via e-mail, telefoon of live chat. In aanvulling op de één-jaar garantie voor uw bas hoofdtelefoon, Sony biedt ook het oplossen van problemen veelgestelde vragen lijst en meerdere product handleidingen beschikbaar voor PDF-download. Sony adverteert video tutorials voor de MDR-1RS, maar de video is voor een soortgelijk model in plaats daarvan.

Ontworpen met bas in het achterhoofd, de Sony MDR-1R hoofdtelefoon reproduceren alle dieptepunten van uw muziekbibliotheek. Vanaf de hoge gevoeligheid voor de lage frequenties, deze bas hoofdtelefoon biedt een aantal intense beats. Ondanks hun plastic buitenkant en on-ear design, de MDR-1RS behoren tot de beste bass koptelefoon en worden ondersteund door een aantal ernstige customer support.

Kenmerken

Ontwerp

Hulp en ondersteuning

Overzicht