Speelgoedwinkels – All Aboard Toys

AllAboardToys.com voert items, samen met de populaire moeilijk te vinden, waardoor voor one-stop-shopping. Deze online speelgoedwinkel ‘s klantenservice is beoordeeld als een van de beste websites op het internet.

product Selectie

AllAboardToys.com heeft een indrukwekkende selectie van speelgoed uit hard-to-find speciale speelgoed tot populaire goedkoop speelgoed. De categorieën zijn breed en omvatten Action Figures, Arts and Crafts, babypoppen, Bad, Gebouwen, Elektronica, spelletjes, puzzels, educatief speelgoed en nog veel meer. Met meer dan 90 karakters gekenmerkt op AllAboardToys.com, zult u zeker om tekens van de meest populaire kinderen.

AllAboardToys.com is een goed ontworpen eenvoudig om online speelgoedwinkel te gebruiken. U kunt zoeken naar items met behulp van hun alfabetische lijst van personages en categorieën. U kunt ook zoeken op prijs en verkoop items. Het zou nuttig zijn; echter kunnen zoeken op andere manieren zoals geslacht of leeftijd. Helaas, productfoto’s zijn een beetje klein en vaak exclusief extra uitzicht. De individuele productpagina’s zijn heel mooi en bevat een heleboel informatie over elk item, zoals inventaris, aanverwante producten, gedetailleerde productinformatie, veiligheidswaarschuwingen, product beoordelingen en recensies van klanten.

AllAboardToys.com biedt extra functies, zoals de veiligheid van speelgoed en Informatie over terugroepactie en Wish Lists. Met de veiligheid zo belangrijk voor elke ouder, deze online speelgoedwinkel biedt waarschuwingen op het product display pagina om ouders te helpen weloverwogen speelgoed-koopbeslissingen gebaseerd op de nieuwste veiligheid van speelgoed en op te roepen gegevens beschikbaar.

Deze site heeft ook een verjaardag Club. U kunt de verjaardag van uw kind in te voeren en ontvang een geschenk van AllAboardToys.com.

AllAboardToys.com biedt een breed scala van betaling en verzending opties. De site accepteert de grote naam credit cards: American Express, Discover, MasterCard en Visa. Deze online speelgoedwinkel biedt ook promotionele kortingen en eGift Card aankopen.

Makkelijk te gebruiken

AllAboardToys.com biedt veel scheepvaart opties, waaronder gratis verzending op bepaalde aankopen, grond scheepvaart en exprespost. All Aboard Toys staat 100% achter hun producten. Als op enig moment in de 30 dagen na uw aankoop u niet 100% tevreden bent, kunt u uw aankoop terug voor een terugbetaling of winkel krediet te sturen voor de prijs betaald voor de prijs merchandise (minus wat je betaald voor de scheepvaart), of u kunt ruilen het voor een ander item.

AllAboardToys.com heeft bekroonde klantenservice. Deze online speelgoedwinkel biedt ook live chat die u voorziet van direct antwoord op alle vragen die u kan hebben. U kunt ook hun gratis nummer of e-mailadres gebruiken om contact op met de afdeling Klantenservice voor hulp.

Deze site community functies zijn onder meer een nieuwsbrief waarin de leden met exclusieve aanbiedingen en kortingen biedt. Meer uitgebreide community-features zou helpen om interactie met de klant op te bouwen.

Met zijn unieke, one-stop shopping benadering en bekroonde klantenservice, het is gemakkelijk te zien waarom AllAboardToys.com maakte onze top tien lijst van beste online speelgoed winkels.

Extra functies

Betaling en verzending

Hulp en ondersteuning

Overzicht