spraakherkenningssoftware – Dragon for Mac 2017

Mac-gebruikers hebben niet de waaier van opties PC-gebruikers als het gaat om de erkenning software stem, maar Dragon voor Mac is een oplossing voor dat probleem. Er zijn functies die gelijk wat we hebben gezien in de PC-software gericht. Echter, deze spraak-naar-tekst software dictee vaardigheden zijn niet zo glad als hoger gerangschikte concurrenten. Toch overtreft nog steeds het grootste deel van de concurrentie als het gaat om de nauwkeurigheid en de algemene prestaties. Het is ook een goede optie als je een Mac hebt en je wilt voice recognition software die kan uitvoeren met een aantal van de beste die er zijn. Het heeft alle functies en functionaliteit die het nodig heeft om geld te verdienen our Top Tien Bronze Award.

dictee

Bijna elke functie aanwezig is in Windows-gericht spraakherkenningssoftware is opgenomen in Dragon voor Mac. U kunt opdrachten aanpassen, maak een stem profiel en opleiding van de software om de subtiliteiten van uw accent en woordenschat vast te leggen. Ook is een statussymbool gunstig kunt u de status van de microfoon op een gegeven moment weten. Dus als je vanuit huis werkt, zul je niet, bijvoorbeeld, discipline uw kind en per ongeluk stuur het je vriend in een e-mail tijdens het dicteren.

Een ander voordeel van deze software is de compatibiliteit met Mac-programma’s, zoals iPhoto en iMovie. Het erkent opdrachten voor deze programma’s en onthoudt de stappen die u neemt om ze te gebruiken.

Deze software heeft ook het voordeel van spraak transcriptie mogelijkheden, die niet gebruikelijk in goedkopere software, en Bluetooth compatibiliteit. Deze software zal effectief inhoud transcriberen van een enkele spreker, of het nu u of iemand anders. Zoals bij elk programma spraakherkenning, maar de software zal minder effectief bij het ontcijferen van opnames van gesprekken met meerdere luidsprekers of zelfs interviews met twee of meer mensen. Het is het meest geschikt voor de transcriptie van één luidspreker opnamen.

U kunt ervoor kiezen om een ​​software pakket te krijgen met een Bluetooth-headset meegeleverd, maar je moet een beetje meer dan met het basispakket te betalen. Nuance is goed over het aanbieden van Bluetooth-opties met zijn Dragon software, maar dit is niet de norm. Bij de meeste voice recognition software, moet u een microfoon afzonderlijk aan te kopen of te gebruiken die je al hebt. De meeste laptops zijn nu uitgerust met microfoons, echter, dus als uw laptop heeft al een microfoon hoeft u alleen maar de software te koppelen aan microfoon van uw computer.

Spraakherkenningssoftware wordt mede bepaald door zijn vermogen om opdrachten die verder gaan dan dicteren tekst volgen en Dragon for Mac heeft dezelfde mogelijkheid als PC-software. U kunt openen en sluiten programma’s zoals Safari, Gmail, Outlook en Microsoft Word, en je kunt navigeren en het maximaliseren van meerdere mappen terwijl u werkt aan projecten.

Voice Gereedschap

De software is net zo snel bij het vervullen van functies zoals anderen we beoordeeld zolang je duidelijk en nauwkeurig zijn articuleren met minimale verbale uitglijders. Bijvoorbeeld, als je het hebt geprogrammeerd om een ​​bepaalde map te openen, kan het problemen naar aanleiding van de opdracht als u een van de woorden verkeerd uitspreken of er mappen met vergelijkbare namen hebben.

Net als zijn PC tegenhanger, deze software bevat de PC Anywhere app die werkt met zowel iOS en Android-apparaten. Het synchroniseert alle van de voorkeuren die u hebt ingesteld op standaard in de software met deze apparaten, zodat u kunt zoeken op het web, e-mails en andere taken te sturen met behulp van uw stem, terwijl je onderweg bent. Deze app kunt u documenten dicteren van en naar de populaire delen van documenten gereedschappen van uw iPhone-cloud-based import en export.

Nuance, de uitgever van Dragon software, doet een grondig werk van het verstrekken van Mac-gebruikers met PC-centric software features als het gaat om opdrachten. U kunt vertalen uw toespraak en correcte spraak-naar-tekst dicteren net zo gemakkelijk. Hoewel dit de meest nauwkeurige Mac software Dragon nog vrijgegeven, is het niet presteren helemaal hetzelfde niveau als de beste Dragon PC software. Met dat gezegd, de snelheid van de nauwkeurigheid overstraalt de overgrote meerderheid van de concurrentie.

U kunt dicteren en een document snel en eenvoudig bewerken zodra u al uw voorkeuren hebt ingesteld. Standaard voorkeuren zijn onder andere zaken als het programmeren van de software aan te geven één tot en met negen en het gebruik van cijfers voor 10 jaar en ouder. De aantallen zijn iets wat de software zal inconsequent presenteren totdat je het programma van de manier waarop u het wilt.

Als je eenmaal hebt ingesteld zoals u dat wilt, kunt u vlot navigeren door een document. Met een simpel commando als “te plaatsen voordat Steven Spielberg – de grote Hollywood-regisseur komma.” Of als u wilt wijzigen de opmaak, kunt u de software op “cursief The Road” of commando “all caps – get out -. Uitroepteken” Je kan een dergelijke bevelen te geven als je gaat of plaats ze na het feit. Het is leuk om te gebruiken en je kunt zo snel als je de commando’s kan spreken bewerken.

De hulp en steun van Nuance is meestal top notch, en Dragon voor Mac houdt over het algemeen dat de trend gaande. Er zijn online tutorials en ingebouwde degenen om u de software te leren voordat je gaat gebruiken. YouTube heeft een aantal nuttige en beknopte training video’s die u helpen bij het programma te leren in de diepte, zodat u snel verder dan een novice te verplaatsen, en je je comfortabel voelt met het gebruik. De live chat is zowel op de website van het bedrijf en ingebouwd in de software, zodat u toegang tot de Nuance helpcentrum gedurende alle kantooruren. Elke keer als we een vertegenwoordiger contact opgenomen met de persoon leek respectvol, op de taak en goed thuis in de software te zijn.

opdrachten

Dragon voor de Mac is bijna volledig aan de normen van de Windows tegenhangers. Het heeft genoeg mogelijkheden om de software goed aan te passen aan uw stem profiel, en de commando’s kunnen specifiek en allesomvattend zijn. Het zal transcriberen documenten en laat je de functionaliteit uit te breiden naar de weg met een app die het programma naar uw iPhone gesynchroniseerd. Het kon scoren een beetje beter op de juistheid ervan dicteren score, maar het krijgt nog steeds een sterke aanbeveling van ons.

Help en ondersteuning

Overzicht