SR22 verzekering – Direct Auto, 2017

Direct Auto biedt auto, leven en motorverzekering ongeacht uw verleden. Het bedrijf laat je de controle over uw betalingen en het bedrag van uw aanbetaling en biedt rond-de-klok klantenservice.

Wanneer u een auto verzekering te kopen via Direct Auto, en vraag een SR-22 formulier vindt u kwaliteit dekking en behulpzame klantenservice om u op de hoogte van de betaling schema’s en andere vervaldata te houden ontvangen. De SR-22 is niet een verzekering op zich; Dit formulier staat gewoon dat je genoeg verzekering hebt afgesloten door middel van Direct Auto om ervoor te zorgen dat u financieel gedekt in het geval van een ongeval. In de meeste gevallen bent u verplicht om deze verzekering krijgen als u betrokken was bij een ongeval dat jouw schuld was en je had niet genoeg verzekering te betalen voor de resultaten van het ongeval. De rechtbank kan uw licentie op te schorten als u niet de rechtbank orders op te volgen en dit certificaat te verkrijgen. De kosten van het depot vergoeding is afhankelijk van uw staat.

Als je gedwongen wordt om een ​​SR-22 formulier in te dienen, kan u gevraagd worden om extra hoeveelheden van aansprakelijkheidsverzekering te kopen boven de door uw staat bedrag. Als dat zo is, wil je zo veel kortingen mogelijk om uw kosten naar beneden te rijden te krijgen. Sommige kortingen die u misschien in aanmerking voor een korting wegens goede krediet en een korting voor meerdere voertuigen. Als u niet de eigenaar van een voertuig, dan kunt u ook het verkrijgen van een niet-eigenaar autoverzekering, waarbij de minimale eis voor een SR-22 filing zou zijn.

U moet uw SR-22 actief zolang de rechter vereist houden. In de meeste gevallen is dit van drie tot vijf jaar, afhankelijk van de ernst van misdaad. Als u naar een andere staat verhuizen, zal je nog steeds nodig om de SR-22 eisen van de staat waar u het vonnis ontvangen te handhaven. Direct Auto kan u helpen uw SR-22 verzekering actief te houden en juridische om u op de weg te houden.

Direct Auto werkt met u samen om betaalbare verzekering voor uw omstandigheden te vinden. Het bedrijf kan de verzekering, zelfs als je een beleid niet voorafgaand aan uw SR-22 het oordeel hebben te bieden. Als je niet rijdt, kan het bedrijf helpen de benodigde verzekeringen verkrijgen en behouden van het beleid actief totdat uw eis is niet langer van kracht.