SR22 verzekering – SafeAuto 2017

SafeAuto Insurance Company is een low-cost verzekeringsmaatschappij die ideaal is voor mensen op zoek naar het minimum bedrag van de verzekering die door hun staat te kopen kan zijn. Het bedrijf kan u helpen om de juiste documentatie te krijgen, zodat je legaal weer kan rijden.

Om een ​​SR-22 verzekering certificaat van SafeAuto te krijgen, moet u zich eerst aanmelden bij verzekeringen via het bedrijf. U kunt zowel bellen met de onderneming 1-800 nummer of meld je aan voor de verzekering online. Of u nu online of via een agent vul het citaat, vinkt u het vakje van uw toepassing die stelt u het document nodig hebt of laat de agent weten, zodat het kan worden toegevoegd aan uw beleid. De standaard indienen vergoeding voor de SR-22 documentatie is $ 25, maar je hoeft niet om dit bedrag terug te betalen als u het document te vernieuwen.

Deze aanbieder is over het algemeen gericht op mensen die goedkope verzekering nodig. Als u spreken met een medewerker van de klantenservice, kan die persoon te helpen begeleiden u over wat het absolute minimumniveau van de verzekering je nodig hebt is. Dit bedrag is afhankelijk van de staat, maar het is meestal tussen de $ 15.000 en $ 25.000 per ongeval. Als u besluit om geld te besparen op het minimum als gevolg van uw hoog risico SR-22, moet u zich bewust zijn als u betrokken bent bij een ongeval en het is jouw schuld, zal de verzekering betrekking hebben op de andere bestuurder.

Een SR-22 document met SafeAuto zal effectief zo ​​lang blijven als u doorgaat met uw premies te betalen en houd uw verzekeringspolis actief. Het bedrijf kan ook bijhouden hoe lang de staat waarin je moet houden aan de SR-22 actief te houden. Als u besluit om uw verzekering stoppen of als u laat uw dekking te vervallen, zal het bedrijf u te melden bij de overheden. Dit kan resulteren in een schorsing van uw rijbewijs. Elke staat heeft een andere lengte van de tijd dat u de SR-22 autoverzekering op zijn plaats moet houden. Zodra u uw eis te voldoen, kan uw polis premie met SafeAuto beneden gaan elke maand. Als u vragen hebt over uw polis op elk moment van de dag, kunt u contact opnemen met een vertegenwoordiger van het bedrijf.

Getting SafeAuto SR-22 verzekering documentatie vereist slechts een paar stappen. Klantenservice is 24 uur per dag, zeven dagen per week, zodat u kunt vragen stellen en houden van het beleid actief. Vernieuwing vereist niets van uw kant, behalve het vereiste van actieve houden van het beleid door het betalen.