stock photography dienst – Beeld Bron

Wanneer ga je naar de website voor Beeld Bron, kon het niet een aantrekkelijker stock photography service, maar ziet zijn niet altijd wat ze lijken. De volledige pagina-afbeeldingen op hun homepage zijn van de hoogste kwaliteit, maar ze afleiden van het feit dat hun website is net zo eenvoudig als het wordt en de bibliotheek van beelden is kleiner dan die van de rest van hun concurrenten. In feite zijn hun imago’s en films bibliotheken gecombineerd, zodat we niet eens zeker hoeveel van elk is beschikbaar voor aankoop. Ze hebben meer collecties dan de meeste, maar dat niet goed te maken voor hun schamele mediatheek.

feature Set

opvallende kenmerken

Bezoekers van Beeld Bron kan ofwel naar de productpagina van één van beelden van de website, die moeten worden benaderd via de “Nieuwste Images” button op de homepage, en kopen ze daar of ze kunnen drie collecties van meer dan 200 foto’s te krijgen voor $ 999. Sinds hun prijzen op de afzonderlijke productpagina’s zijn in Britse Ponden, zul je uiteindelijk meer moeten betalen als u besluit te kopen van je foto’s een voor een. Je zou waarschijnlijk moeten betalen veel meer dan $ 999 voor meer dan 200 foto’s wel.

U kunt zoeken naar afbeeldingen op trefwoord, kleur, geaardheid, merk en het onderwerp categorie. Buiten deze functie, wordt hun collectie georganiseerd op geen andere manier.

We dachten dat de kwaliteit van de beelden die we vinden in Beeld Bron was ongeëvenaard. Echter, het ontbreken van een vaste collectie maakte het dus we waren niet in staat om volledig te ervaren wat deze service te bieden heeft. Als ze een collectie die was in de buurt van dezelfde grootte als sommige van hun concurrenten en behouden hun huidige toewijding aan kwaliteit, zouden ze moeilijk te verslaan.

De magere selectie bij Beeld Bron was veruit de meest teleurstellende deel van onze ervaring met hen. Hun website design bouwde ze om een ​​krachtige stock photography service die veel te bieden heeft gehad, maar we later bedacht dit was niets anders dan een valstrik om u af te leiden van hun verschillende tekortkomingen. Het gebrek aan keuze bij Beeld Bron is het belangrijkste ding houden ze terug van een ware concurrent in deze categorie.

Zoek / Sorteer Opties

Afbeelding Source is een stock photography service die behoefte hebben aan een hoop werk. We hebben genoten van de beelden die we vonden, maar het leek alsof ze had meer materiaal dan ze deden beelden. U zult onder de indruk van wat je te vinden, maar het is zeker niet genoeg om u terugkomen voor meer te zijn.

Kwaliteit

Selectie

Overzicht