stock photography dienst – iStockphoto

iStockphoto is een stock photography service die meer dan 6 miljoen royalty-vrije beelden, met inbegrip van flash-bestand gedownload en vector illustraties biedt.

feature Set

opvallende kenmerken

iStockphoto biedt abonnementen en geeft u de kans om beeldbestanden afzonderlijk aan te schaffen. Abonnementen variëren van $ 0,30 per bestand voor drie maanden, $ 0,28 per bestand voor zes maanden en $ 0,26 per bestand voor een jaar. Wilt u een enkele foto te kopen, kunt u betalen overal van $ 1 tot $ 24 dollar voor foto’s, variërend in grootte van klein tot X XXX groot. Op basis van de cijfers presenteren ze, raden wij u aan te gaan met het abonnement als je gaat worden met behulp van een dienst als deze lange-termijn. Laten we zeggen dat je wilt 100 X kleine afbeeldingen te kopen voor een nieuwsbrief die u maakt. Als u elke foto afzonderlijk gekocht, zou je uiteindelijk betaalt $ 100, maar als je deze foto’s met behulp van een abonnement gekocht, zou het prijskaartje uiteindelijk slechts $ 26.

De rijbewijzen die zij aanbieden zijn voor één computer en één gebruiker.

Hun lidmaatschap is gratis en heeft u toegang tot uw eigen prive lightbox. U kunt ook inloggen en controleren of voeg credits. De dienst laat u weten hoe vaak een bepaald beeld is gedownload en zal u toelaten om een ​​afbeelding e-mail voordat je koopt.

iStockphoto biedt een zoekoptie kleur, maar ook op bestandstype, oriëntatie, fotograaf en grootte. Ze bieden een one-of-a-kind CopySpace zoeken, die een raster van zes dozen die geselecteerd kunnen worden geopend voor het kopiëren te zijn of om het beeld te bevatten biedt.

Zoek / Sorteer Opties

Voor een lage prijs, de kwaliteit is respectabel, waaronder een aantal concept van beelden en artistieke foto’s.

Ze bieden een goede selectie van foto’s, met een aantal vector illustraties, Flash-bestanden en het concept beelden. Ze bieden geen redactionele beelden per zeggen, maar sommige beelden zijn gericht genoeg dat ze kunnen worden gebruikt om een ​​bepaalde boodschap over te brengen. Ze bieden ook enkele geïsoleerde beelden.

Alleen de prijs alleen al is een goede reden om deze dienst te onderzoeken, maar ze bieden ook levendige concepten en beelden die een stem te dragen. iStockphoto is een populaire site, dat vele downloads presteert, maar als je het een beheerde rechten nodig hebben of werk in opdracht kan je geld om te kijken naar een aantal van de meer selectieve collecties als die worden aangeboden door Getty Images of Jupiter waard.

Kwaliteit

Selectie

Overzicht