stok vacuüm – Electrolux 2017

De Electrolux Ergorapido stok vacuüm is een goed ontworpen reiniger met een slanke look. Het biedt een zakloze cycloon systeem dat consistente zuigkracht biedt, hoewel het niet goed presteren tijdens onze in-house testen. Het doet krijgen punten voor het komen met veelzijdige gereedschappen en een one touch versie cup.

Overzicht

In het algemeen stofzuigen prestaties is deze elektrische bezem was de ergste van de draadloze stofzuigers die we hebben getest. Op tapijt, het duurde 10 passeert voordat het gebied van afval, meer dan het dubbele van het gemiddelde volledig schoonmaken. Op hardhout, heeft zij het niet beter, het nemen van 7 totaal passes. Dit is niet de juiste keuze als u een hond bezit, hetzij. Op de haren van huisdieren test, hij pakte slechts 80% van het haar, waardoor er een goede laag die niet uit maakt niet uit hoe vaak we liep het vacuüm overheen zou komen.

Ondanks zijn gebrek aan prestaties, deze stok vac heeft wel een goed gevoel en wendbaarheid. Hoewel er is geen draaikrans, de Ergorapido is lichtgewicht en glijdt gemakkelijk. Het wordt geleverd met zowel een spleetzuigmond en een aparte stofborstel, dat is een leuke toevoeging voor deze modellen. Dit is een goede keuze als je het met de hand vac gebruiken. Het heeft de grootste converteerbare de hand vac en de extra instrumenten maken het perfect voor het reinigen van uw auto.

Cleanup is eenvoudig met de Ergorapido en er is geen noodzaak om afzonderlijke zakken te kopen. De vuilnisbak pakt een halve liter voor nodig om te worden geleegd en klikt af en naadloos. Wanneer de draadloze vacuüm niet gebruikt, moet worden opgeslagen op de oplader. Volledig opladen duurt ongeveer 4 ½ uur en het loopt voor een totaal van 21 minuten, ongeveer gemiddeld voor een elektrische bezem.

De fabrikant is ondersteunend op de website en de garantie is 2 jaar, het dubbele van het gemiddelde van de industrie. Er zijn verschillende manieren om contact op met het bedrijf en de klantenservice is later dan de meeste bedrijven die we hebben gezien geopend. De FAQ is fatsoenlijk en de handleiding is online beschikbaar als je de ene in de doos te verliezen.

Dit is een stok vacuüm dat veelbelovend was. Het is goed ontworpen, beweegt rond gemakkelijk, en ziet er mooi opladen in uw keuken of gangkast. De Ergorapido hapert in het belangrijkste gebied, hoewel, dat is de mogelijkheid om te stofzuigen. Er zijn andere stok stofzuigers die meer vermogen bij lagere kosten bieden.