stok vacuüm – Rowenta 2017

De Rowenta AIR FORCE stok vacuüm heeft een unieke zuigkop met een driehoekige vorm. Het is bedoeld om dieper in tapijt te bereiken, maar helaas heeft het niet zo goed presteren als de beste stok stofzuigers in onze tests. grootste kenmerk het vacuüm is de batterij, die verreweg langer duurde dan de andere stok stofzuigers die we hebben getest.

Overzicht

Op onze tapijt test, de luchtmacht nam acht passen om het gebied helemaal schoon – het dubbele van het aantal passages als de best presterende stok stofzuigers. Een groot nadeel aan dit vacuüm is het gebrek aan zuigkracht op puin gevangen in tapijt. Voor de haren van huisdieren test, de elektrische bezem pakte slechts tot 75 procent van haar huisdier, ongeacht hoe vaak we gestofzuigd over hetzelfde gebied. De driehoekige hoofd beter presteerden hardhout, maar het hele gebied reiniging in slechts vijf doorgangen. Deze stick stofzuiger komt niet met een hand vac, dus het is niet de beste keuze als u een kleine stofzuiger voor het reinigen van uw auto nodig.

Aan de positieve kant, de oplaadbare batterij echt opvalt. Hoewel het vergt een lange 16 uur om een ​​volledige lading te bereiken over de oplader, het vacuüm loopt naar een solide 48 minuten. Dat is vier keer het gemiddelde voor deze categorie. Zijn lange levensduur maakt het een goede keuze voor grotere huizen of als je vergeet op te laden.

Het loopt vrij rustig. Bij maximaal vermogen, onze tests vonden de luchtmacht had een volume van 89 decibel, dat is in het lagere bereik. De prullenbak past mooi en het hoofd draait goed. driehoekige ontwerp van het vacuüm is eigenlijk helpt u een routebeschrijving gemakkelijker veranderen.

We vonden de website van de fabrikant ontbreekt. Er is zowel een klantenservice en e-mail optie, maar beiden waren moeilijk te vinden. We kon ook geen online handboek overal op de site, die een pijn zou kunnen zijn als u de handleiding te verliezen. Rowenta biedt een standaard één jaar garantie op onderdelen en service.

Voor zover oplaadbare stofzuigers gaan, zal je niet vinden die langer meegaat. Toch, het is niet genoeg om aan te bevelen dit vacuüm. Het maakt niet uit hoe lang een vacuum loopt als het niet in staat zijn om de primaire taak van het stofzuigen te volbrengen. Je zou beter af te offeren looptijd voor de algehele prestaties.