stoom mops beoordelingen – Black & Decker 2-in-1 Steam Mop, 2017

Wanneer u veel verschillende oppervlakken te reinigen, de Black & Decker 2-in-1 Steam Mop levert de veelzijdigheid die u nodig hebt. Dit apparaat is ontworpen om te werken aan een breed scala van soorten vloer, met inbegrip van vinyl, tegels, verzegeld hardhout en steen.

De Black & Decker 2-in-1 Steam Mop is een van de meest veelzijdige stoomboten verkrijgbaar in zijn prijsklasse. Omdat het kan converteren naar een handheld stoomboot, kunt u deze gebruiken in meer gebieden van uw huis dan een traditionele stoom mop.

De digitale bedieningspaneel op het handvat maakt de Black & Decker 2-in-1 Steam Mop eenvoudig te bedienen. U kunt kiezen uit drie verschillende stoominstellingen voor uw schoonmaak werk aan te passen, en elke instelling is ontworpen om een ​​ander type vloer te behandelen. Een stoom burst-knop zorgt voor extra stoom wanneer je geconfronteerd met hardnekkig vuil. Deze steamer mop wordt geleverd met een aantal bijlagen, met inbegrip van een trekker, grout borstel en sproeikop, die helpen bij de aanpak van specifieke reiniging banen.

Het waterreservoir is afneembaar, waardoor te vullen in de gootsteen eenvoudig. Een lampje laat u weten wanneer het water is warm genoeg om stoom te maken. Deze stoomboot mop warmt heel snel, het nemen van slechts ongeveer 10 tot 15 seconden op bedrijfstemperatuur te bereiken. Plus, een extra handgreep in het midden van het handvat geeft u meer precieze controle over waar u de mop te sturen. Staande deze stoom mop gaat rechtop uit de stoom tijdelijk, zodat je niet eindigen met overtollig water op de vloer als je nodig hebt om een ​​korte pauze te nemen.

De Black & Decker 2-in-1 Steam Mop wordt geleverd met twee microfiber pads, die zowel wasbaar in de machine zijn, zodat u ze kunt hergebruiken. De pads zijn zeer zacht om hen van krassen op uw vloer te houden, zelfs wanneer u veel druk uit te oefenen. Het hoofd draait rond om u een betere wendbaarheid te geven, maar het is te groot om altijd in kleine ruimtes, zoals achter een toilet. Het snoer van de Black & Decker 2-in-1 Steam Mop is 25 voet lang, veel langer dan veel andere modellen, dus je kunt een groot gebied in een keer schoon te maken. Een nadeel met deze verdieping stoomzwabber is dat het moeilijk kan duwen, zodat ouderen of mensen met artritis apparaat moeilijk te bedienen vindt.

De Black & Decker 2-in-1 Steam Mop is meer dan een simpele stoomboot mop, wat betekent dat het misschien meer dan je nodig hebt voor lichte huishoudelijke schoonmaakmiddelen zijn. Terwijl de prijs is hoger dan gemiddeld, dan kun je veel meer dan een eenvoudige stoomboot doen zoals stoom het schoonmaken van het bad, gordijnen en tellers.