strategic sourcing software – QStrat 2017

QLM Sourcing Enterprise is een strategic sourcing softwareprogramma van QStrat die kunnen worden ingezet in een private cloud, on-premise of als een hybride versie. Volgens QStrat, de meeste bedrijven kiezen voor de cloud-oplossing, die on-demand diensten en een platform dat schalen met de groei van uw bedrijf biedt. De hybride oplossing kan vergelijkbare voordelen te bieden terwijl u en uw IT-afdeling te integreren met oudere computersystemen.

QLM Sourcing Enterprise is een uitgebreide strategische sourcing-oplossing die componenten uit de inkoop en customer management arena’s bevat. U kunt de software gebruiken om offertes te genereren voor je eigen klanten of het beheren van uw aankoop-order proces. Verder kan een spend-analyse helpt u uw algemene inkoopstrategie te controleren door middel van analyses en rapportages. De software bevat modules voor het beheer van zowel uw leverancier en klant informatie.

Deze strategische sourcing-software biedt een aantal unieke controls voor offerte en bid management. U kunt een optie die het mogelijk maakt zowel uw leveranciers en kopers te ontvangen direct een melding over biedingen waardoor knelpunten in het proces van het verminderen van te kiezen. Er is ook een vergelijking functie, zodat u kunt bekijken en vergelijken biedingen als ze komen. De software bevat beoordeling en aftekening functies van een gratis Adobe PDF-tool, zodat u snel en veilig verzenden aanvragen, offertes en andere updates van externe leveranciers, leveranciers of klanten.

Deze software wordt geleverd met een aantal contract management functies en QStrat biedt ook integratie met de verkoop, kosten en ERP-oplossingen voor organisaties die meer robuuste eigenschappen. QLM Sourcing Enterprise bevat een aantal essentiële automatiseringen – automatisch het bijhouden van wijzigingen, bijvoorbeeld, een belangrijke eigenschap voor gereguleerde organisaties waar de transparantie is essentieel. Dit programma kan ook helpen niet gereguleerd bedrijven behouden hun gegevens en helpen om interacties transparant en consistent. Enkele andere voordelen voor strategic sourcing in een gecontroleerde omgeving zijn onder andere SOX compliance controles, audit trails en communicatie tracking.

Deze software kan geautomatiseerde herinneringen met betrekking tot een aantal processen te sturen. U kunt herinneringen instellen om ervoor te zorgen de werknemers in uw organisatie te reageren op offertes, vragen of offerte aanvragen voor deadlines vervallen. Door het vermijden van due-date vervalt, u uw bedrijf te positioneren om te profiteren van een groter aantal waarschijnlijk orders.

QLM Sourcing Enterprise biedt veel functionaliteit, met name voor grotere organisaties die een oplossing die integreert met bestaande technologie nodig. Kleinere organisaties die een eenvoudige offerte-en-bod softwaretoepassing wilt misschien willen kijken naar minder dure of minder complexe opties, echter.