student lening consolidatie diensten – Federale Student Aid 2017

Als u op zoek bent om uw federale student leningen te consolideren en zijn comfortabel met papierwerk, je een gemakkelijk rechtstreeks naar de bron. Federal Student Aid (FSA), een kantoor van het ministerie van Onderwijs, biedt student lening consolidatie programma’s voor afgestudeerden.

Overzicht

U kunt zich aanmelden voor de federale student lening consolidatie, uitstel of vergeving door middel van verschillende programma’s, die u kunt vinden op de FSA website. Je hebt een FSA-ID om in te loggen, die kan duren tot drie dagen te ontvangen. Echter, zodra je het hebt, kunt u zich aanmelden voor toegang tot de tools die u nodig hebt om een ​​aanvraag voor een programma. De aanvraagprocedure duurt ongeveer 30 minuten, en als je vragen hebt, kun je FSA rechtstreeks bellen voor hulp.

Direct Consolidatie Leningen kunt u meerdere onderwijs leningen te combineren in één. Het maakt gebruik van de gemiddelde rente van uw leningen als uw nieuwe rente. Dit kan leiden tot een goedkopere totale maandelijkse betaling, waardoor het makkelijker op uw budget of waardoor u meer geld in de belangrijkste om de leningen af ​​te betalen sneller. De voorwaarden voor de consolidatie leningen lopen 10 tot 30 jaar.

Een paar van de student lening consolidatie diensten die we hebben dit doen hetzelfde proces voor u voor een vergoeding, maar je kunt het zelf doen zonder enige kosten. U kunt een lagere rente als je herfinancieren met een privé-instelling, maar je kon het even welke voordelen die u genieten met de federale student leningen te verliezen. Controleer welke voordelen je leningen aan te bieden voor het kiezen om te gaan met een eigen herfinanciering. Consolidatie van de overheid kunt u bestaande lening voordelen te houden.

Daarnaast zijn er programma’s voor degenen die in aanmerking komen waarmee je betalingen te doen op basis van uw inkomen. Deze omvatten de Pay As You Earn (PAYE), Herziene Pay As You Earn (REPAYE), inkomensafhankelijke Terugbetaling (IBR), of de terugbetaling (ICR) plannen Income-Contingent. Er zijn andere programma’s die u kunnen helpen om uw schuld vergeven.

De overheid heeft geen minimum of maximum schuld in aanmerking te komen voor het programma, noch heeft het inkomen of credit-geschiedenis eisen. Het heeft onvoorziene uitgaven als u werkloos wordt.

De website zelf heeft artikelen en terugbetaling rekenmachines om u te helpen uw schuld te evalueren en meer informatie over de student lening programma’s die het biedt. Als je ooit in de DMV of andere overheid kantoor heb geroepen, zult u aangenaam verrast over hoe makkelijk het is om een ​​door de FSA-agent te bereiken. Het welkomstbericht leidt u naar de website, tenzij u een actieve account hebt, maar gewoon aan de lijn blijven, en een counselor zal tot u spreken en vragen te beantwoorden.

Als je alleen op zoek bent naar de federale leningen voor studenten te consolideren, kunt u dit doen voor gratis met FSA, een kantoor van het Amerikaanse Ministerie van Onderwijs. Je kunt niet herfinancieren onderhandse leningen met de overheid. De nieuwe rentevoet is het gemiddelde van de bestaande tarieven op de lening, die hoger is dan wanneer je ging met een privé-instelling herfinanciering optie kunnen zijn. U kunt echter geen voordelen die je al hebt te houden met uw huidige leningen.