student lening consolidatie diensten – SoFi 2017

SoFi is een non-profit organisatie die financiële diensten beleggen, lenen en filantropische diensten aanbiedt. Het bedrijf biedt ook student lening consolidatie en herfinanciering opties.

diensten

SoFi neemt een andere benadering van leningen voor studenten dan andere particuliere student lening bedrijven door het aanbieden van peer-to-peer leningen. Deze peer-to-peer leningen toestaat SoFi om meer te concurreren met haar rentetarieven en leningen programma’s. SoFi heeft een kleinere leningen basis, dus het is moeilijker om te worden goedgekeurd voor een lening SoFi. Toch gekwalificeerde personen genieten van andere voordelen bij herfinanciering met deze geldschieter, inclusief loopbaanadvies en netwerken, die kunnen helpen op de lange termijn. Om deze redenen, samen met zijn uitstekende tarieven en service, SoFi verdient onze Top Tien beoordelingen Silver Award.

SoFi biedt student lening herfinanciering en consolidatie van zowel de federale en particuliere leningen voor studenten. Federale leningen hebben een aantal speciale voordelen, zoals de openbare dienst vergeving en economische tegenspoed programma’s, die verloren gaan voor u nadat u herfinancieren. Voordat herfinanciering van een federale student lening met een particuliere geldschieter, moet u controleren om te zien of u in aanmerking komt voor deze vergoeding, en als ze zou zijn om uw voordeel op de lange termijn. Natuurlijk hoeft u niet al uw leningen voor studenten te consolideren, dus als geen bruikbare voordelen, houd het apart.

Volgens SoFi, haar leden op te slaan een gemiddelde van $ 14.000 per herfinanciering, op basis van de gemiddelden van alle SoFi leners die tussen 1 februari 2015 en 30 april 2015 geherfinancierd.

SoFi biedt zowel variabele en vaste rente leningen. De rente voor leningen met vaste rente begint op 3,5 procent, dat is de beste prijs die we zagen een van de geldschieters we beoordeeld. De variabele rente, kunnen particuliere leningen voor studenten starten op een nog lager tarief en cap op 10 procent. De term, of de lengte van de lening, kan variëren van vijf tot 20 jaar, dat is gemiddeld voor studenten consolidatie leningen. De lengte van de lening, het bedrag en uw credit bepalen van de rente die u in aanmerking komen voor.

Er zijn geen origination of vooruitbetaling vergoedingen. SoFi zal u laten herfinancieren, zelfs als je in de aflossingsvrije periode voor een of meer van uw leningen. SoFi zullen alle bestaande aflossingsvrije periode van de leningen u herfinancieren met haar te eren.

Leningsvoorwaarden & Fees

Om in aanmerking te komen voor een SoFi lening, moet u een Amerikaanse burger of een permanente verblijfsvergunning zijn 18 jaar of ouder en zijn afgestudeerd aan een titel IV-geaccrediteerde universiteit. Daarnaast moet u worden gebruikt of hebben het bewijs dat u zal worden toegepast in de komende 90 dagen. Het kan geen student lening herfinanciering voor de burgers van Nevada.

SoFi ziet er voor klanten met een goede arbeidsverleden, huidige of beloofd werkgelegenheid, sterke maandelijkse cash flow en een uitstekende FICO scores. Daarom kan het strengere dat andere student lening consolidatie diensten hebben we beoordeeld zijn.

U kunt iemand vragen om mede te ondertekenen van de lening met u, maar dit geldschieter is geen release clausule bieden. Vrijgeven clausules laat je mede-ondertekenaar van de lening moet worden verwijderd na een bepaald aantal on-time betalingen. De agent die we spraken zei SoFi niet vaak gevraagd over co-ondertekenaars.

SoFi biedt ook functies zoals werkloosheid bescherming en carrière hulp die andere particuliere student lening bedrijven niet bieden. SoFi biedt bescherming werkloosheid naar klanten die hun baan verliezen door niet de schuld van hun eigen land. SoFi zal opschorten uw maandelijkse lening betalingen en u voorzien van arbeidsbemiddeling hulp tijdens uw verdraagzaamheid periode. Terwijl uw betalingen zal stoppen, zal de belangstelling nog steeds toekomen op de lening. Deze werkloosheid periode is begrensd op 12 maanden.

Career support is een ander uniek programma aangeboden door SoFi in de prive-student lening industrie. SoFi biedt gratis diensten om u te helpen uw kansen op werk te verbeteren. Deze diensten omvatten gratis interview coaching, CV beoordeling en netwerken tactiek. Er is een ondernemer programma waarmee u om de betaling voor maximaal zes maanden uitstellen als je in staat om te laten zien dat je het nastreven van nieuwe business ideeën. De site heeft ook een groot aantal netwerken en mentoring diensten voor hun klanten.

SoFi is een van de beste kredietverstrekkers voor de geconsolideerde studieleningen omdat het werkt voor en met afgestudeerden. De peer-to-peer-aanpak helpt u niet alleen de beste geconsolideerde student lening voor uw behoeften, maar ook aan de carrière voordelen van haar netwerken en coaching programma’s te plukken. U moet worden gebruikt of belofte van werkgelegenheid in aanmerking te komen, maar als u op zoek bent naar meer dan een plek om uw studenten leningen geherfinancierd, SoFi is de moeite waard.

verkiesbaarheid

Help en ondersteuning

Overzicht