studieboeken online – Amazon.com Textbook Online – Top Tens

Bij het zoeken naar studieboeken online, moet goedkeuring winnaar Amazon.com een ​​van de eerste plaatsen om te bezoeken. Amazon.com is Amerika’s grootste online retailer, biedt een breed scala aan producten, variërend van elektronica tot meubels, van voedsel tot schoolboeken. Amazon biedt tal van producten, betrouwbare service en een uitstekende verkoper marktplaats voor het kopen en verkopen van studieboeken online.

Kenmerken en productkeuze

opvallende kenmerken

Amazon heeft een van de grootste selecties van producten rond. Daarom moet Amazon.com een ​​sure-fire hit voor wie op zoek is voor schoolboeken zijn. Bij het surfen op Amazon’s boek op te slaan, kom je in 26 categorieën van leerboek onderwerpen. Je zult onderwerpen zoals boekhouding en biologie, en hulpmiddelen zoals studiegidsen en test voorbereiding materialen te zien.

Elke student moet het boek die ze nodig hebben in de voorwaarde dat hun budget past. Amazon.com verkoopt een groot aantal nieuwe schoolboeken rechtstreeks, waarvan de meeste kunnen worden gratis verzonden met Amazon’s Super Saver Shipping. Echter, Amazon biedt bovendien een marktplaats voor verkopers om hun boeken aan te bieden aan potentiële kopers. In deze markt, zul je zowel nieuwe en gebruikte studieboeken variërend in staat en prijs. De Amazon.com markt is een geweldige bron voor budget-minded studenten om online te kopen en verkopen hun schoolboeken.

de website van Amazon’s is gemakkelijk op de ogen en biedt een interface dat maakt het zoeken naar studieboeken online een briesje. De meest algemene manier om het boek dat u zoekt te vinden omvat het uitvoeren van een zoekopdracht op het Amazon.com homepage. Voor meer directe en precieze zoekresultaten, kunnen klanten bezoeken Amazon’s belangrijkste leerboeken webpagina en zoek naar studieboeken op titel, auteur, en ISBN. Gebruikers kunnen ook zoeken voor schoolboeken op onderwerp via categorische lijsten aan de linkerkant van de leerboeken webpagina.

Wanneer u klikt op een bepaald boek, krijgt u een beeld van de dekking van het boek en een lijst van de details te bekijken. Verderop in de pagina, kan je dingen zoals redactionele reviews, links voor meer informatie over de auteur, vergelijkbaar handboek suggesties, en gecombineerde-product aanbiedingen om geld te besparen vinden.

Website

Naast de overzichten van de schoolboeken, Amazon bevat beoordelingen behulpzaam gebruiker aan de onderkant van elk product pagina. Gebruikers kunnen inloggen op Amazon, kwalitatief hoogstaande producten (van de 5 sterren) en schrijf reviews voor andere potentiële kopers om te zien.

Bestellen van studieboeken online bij Amazon.com is snel en gemakkelijk. Zodra u een account aan te maken en vind het handboek die u zoekt, deze toevoegen aan uw kar, uw bestelling te bekijken, en de transactie te voltooien. Amazon accepteert alle gangbare creditcards, directe bankrekening transfers, Amazon.com cadeaubonnen, en belonen vouchers.

Niet alleen is Amazon een geweldige plek om studieboeken online te kopen, maar het is een geweldige plek om ze te verkopen, als goed. Het enige wat een verkoper moet doen is in te voeren ISBN van een boek, staat de conditie, dient een nota, en stel een prijs. Omdat een groot aantal edities van schoolboeken beschikbaar kan zijn, het ISBN-entry systeem maakt het gemakkelijk voor zowel kopers als verkopers om schoolboeken te identificeren en te voorkomen dat verwarring.

Amazon.com biedt flexibele lijndienst om ervoor te zorgen dat u uw college schoolboeken wanneer je ze nodig hebt. Hier vindt u een overzicht van de prijzen van Amazon.com’s en versnelt voor de overbrenging van schoolboeken in de Verenigde Staten

Standard 3-5 dag

Tweedaagse verzending

Verzenden

s nachts de scheepvaart

Amazon biedt diverse andere lijndiensten. Bestellingen van de kwalificatie schoolboeken en andere producten die in totaal $ 25 jaar zijn gratis aangeboden met Amazon’s “GRATIS Super Saver Verzending” dienst om verscheept te worden. Items geleverd met behulp van deze gratis dienst nemen meestal 5-9 werkdagen aan te komen.

Klantenservice

Als u zich aanmeldt voor de Amazon Prime lidmaatschap programma, betaal je $ 79 per jaar om gratis tweedaagse scheepvaart op je studieboeken en andere items. Je krijgt er ook de mogelijkheid om te upgraden naar ‘s nachts de scheepvaart voor schoolboeken voor slechts $ 3,99, en u zult worden aangeboden gratis standaard verzending naar P.O. dozen in de continentale Verenigde Staten en APO, FPO, en DPO-mailadressen met Amerikaanse postcodes.

Selecteer items worden aangeboden met de mogelijkheid van “Local Express Delivery”, waar uw schoolboeken zullen geleverd worden op dezelfde dag als uw bestelling. Het kost $ 14,49 per zending en $ 3,99 per boek, en is alleen beschikbaar voor bepaalde producten geleverd aan Seattle, New York, Philadelphia, Boston, Washington DC, Baltimore en Las Vegas.

Het internationale verschepen is verkrijgbaar bij Amazon.com, dus als je nodig hebt om studieboeken online te kopen en hebben ze verscheept naar u tijdens het studeren in het buitenland, moet Amazon heb je gedekt. Standard, zijn versnelde, en prioriteit koerier aangeboden scheepvaartdiensten over de hele wereld. De prijzen voor deze diensten variëren van $ 3,99 voor standaard levering aan omhoog van $ 39,99 voor prioritaire koeriers, afhankelijk van de locatie.

Amazon.com biedt ook standaard het verschepen tarief voor schoolboeken en andere producten verkocht via de Amazone markt. De volgende lijst worden de verzendkosten per boek uit de Amazone markt

TERUGSTUURBELEID

Kopers van schoolboeken online moet nota te nemen: marketplace levertijden zijn niet gegarandeerd en verschillen per aanbieder. Het is altijd verstandig om de details sectie van een bepaalde boek te lezen en / of neem contact op met de verkoper om te leren over levertijden en opties.

Overzicht

Amazon.com biedt een uitstekende klantenservice. Amazon.com heeft een informatief en makkelijk te navigeren help sectie die betrekking heeft op een groot aantal veelgestelde vragen. Customer support is gemakkelijk te bereiken per telefoon en e-mail. Klanten kunnen ervoor kiezen om e-mail Amazon, roept een geautomatiseerde service, of het verzoek om een ​​live Amazon vertegenwoordiger hen te bellen.

Om de hoogte van de status van uw bestellingen te blijven, kunt u naar het gedeelte ‘Mijn account’ van de website. Hier vindt u een overzicht van elk van uw orders zien waar je hun status kunt zien en rechtstreeks te volgen hun zendingen. Naast het bijhouden van uw bestelling via de rubriek “Mijn account”, kunt u een bezoek Amazon’s klantenservice gebied om updates over de status van uw bestelling per telefoon of e-mail te ontvangen.

Amazon heeft ook een beloningsprogramma. Als u zich aanmeldt voor de Amazon Rewards VISA-kaart, zul je punten verdienen elke keer dat je het gebruiken om schoolboeken en producten te kopen. Je krijgt drie punten voor in aanmerking komende aankopen op Amazon.com en één punt voor aankopen elders. Voor elke 2500 punten verzameld, zal je een $ 25 Amazon cadeaubon te ontvangen. Met behulp van de Amazone VISA kaart aan uw studieboeken online te kopen bespaart u nog meer geld in de toekomst.

Als u nodig hebt om studieboeken online te kopen of te verkopen, maar niet achter uw computer, Amazon biedt gratis iPhone en Blackberry mobiele toepassingen die u in staat om uw boek te doen winkelen on-the-go.

Kopers moeten erop vertrouwen online kopen van hun schoolboeken van Amazon.com, omdat ze vallen onder Amazon’s “A tot Z Garantie”. Deze garantie dekt alle aankopen van Amazon.com en de verkoper markt. Als u niet het leerboek ontvangen of als het handboek u ontvangt is niet zoals beschreven, zult u in staat om een ​​uitwisseling of geld terug te krijgen.

Posten die rechtstreeks verkocht Amazon.com komen in aanmerking voor teruggave of ruil voor 30 dagen. Voor aankopen binnen de verkoper markt, kopers hebben 14 dagen de tijd om contact met de verkopers over een terugkeer, en het item moet een poststempel binnen 30 dagen na verzending. Amazon.com en de markt verkopers kunnen uitgeven gedeeltelijke restitutie voor bepaalde schoolboeken en andere producten.

Als u op zoek bent naar iets om online te kopen en te verkopen boeken, er is echt geen betere plek om uw zoekopdracht dan Amazon.com beginnen. Via zijn eigen inventaris en de enorme voorraden van duizenden Amazon Marketplace verkopers, Amazon.com biedt een volledig assortiment van nieuwe en gebruikte studieboeken en andere items. De website is makkelijk te navigeren, de selectie van producten is enorm, en de klantenservice is behulpzaam en belonen. Met behulp van Amazon.com, bent u waarschijnlijk de studieboeken online te vinden en geld besparen terwijl doen. Zorg ervoor dat u kijk op onze andere grote studieboeken online sites.