studieboeken online – Barnes & Noble

Barnes & Noble is de grootste boek retailer in de Verenigde Staten, dus het is niet verwonderlijk dat Barnes & Noble geeft een van de beste plaatsen om te kopen en te verkopen studieboeken online. goedkeuring winnaar Barnes & Noble ontvangt lofbetuigingen voor het kopen van studieboeken online met een grote leerboek selectie, een gerespecteerde en vertrouwde merknaam en een aantal van de beste klantenservice in de business.

Kenmerken en productkeuze

opvallende kenmerken

Barnes & Noble was een pionier in het boek verkoop van het bedrijfsleven en bouwden hun reputatie als een vooraanstaande en gerespecteerde onderneming. Naast boeken en schoolboeken, ze verkopen ook luisterboeken, e-books, films, speelgoed en spelletjes, tijdschriften, video games, en thuis en cadeau-artikelen. Hun website, Barnes & Noble, is het portaal naar een overvloed aan deze items en studieboeken online.

Zoals Amazon.com, Barnes & Noble verkoopt zowel nieuwe als gebruikte studieboeken online. Nieuwe schoolboeken rechtstreeks worden verkocht van Barnes & Noble, en orders voor gebruikte en out-of-print leerboeken worden indirect gevuld door zijn vertrouwde Authorized Seller Program. Barnes & Noble’s Authorized Verkoper Program accepteert alleen professionele bedrijven als derden verkopers, dus ze staan ​​achter elke aankoop gemaakt van hun erkende verkopers en zorgen voor een tevredenheidsgarantie.

Ook verschilt van Amazon is de manier waarop klanten hun studieboeken online kunnen verkopen. Om uw boeken bij Barnes & Noble verkoopt, bezoeken het leerboek de verkoop sectie en voer het leerboek’s ISBN. U krijgt een offerte ontvangen voor de opgegeven boek. Als u akkoord gaat met de verkoopprijs, zal Barnes and Noble u te voorzien van een terugkeer label, zodat u het leerboek gratis verzenden. Zodra Barnes & Noble uw handboek (s) ontvangt, zullen ze je school een cheque voor uw verkoop.

De Barnes & Noble homepage geeft veel informatie om de lezer op een georganiseerde en duidelijke manier. Bovenaan de homepage liggen een aantal grote lippen, die elk een hoofdproduct categorie. Het tabblad “schoolboeken” is goed zichtbaar en biedt een gateway voor gebruikers om studieboeken online op Barnes & Noble.

Website

Aan de Barnes & Noble belangrijkste leerboeken pagina, het eerste wat je ziet is een grote zoekvak, waar u kunt zoeken voor schoolboeken op titel, auteur, trefwoord of ISBN. Grenzend aan het zoekvak, vindt u een link waarmee u offertes voor tweedehands studieboeken online te krijgen te zien.

Aan de linkerkant van de webpagina is een lijst van 17 leerboek onderwerpen en thema’s, en de onderste helft van de pagina bevat links naar top-selling handboek categorieën. Deze lijsten van onderwerpen en categorieën te bevorderen eenvoudig te bladeren van schoolboeken online.

Door te klikken op de link om een ​​leerboek brengt u naar de product pagina, waar je een foto van de dekking van de leerboek’s, een overzicht van de details, en redactionele en recensies van klanten zullen zien. Het grootste deel van deze informatie wordt georganiseerd in een tabblad manier, waardoor het eenvoudig om te gaan in het bekijken van de ene categorie naar de andere.

Het product pagina geeft de prijzen voor het handboek in nieuwe en gebruikte (indien beschikbaar) voorwaarden, evenals een geschatte verzendkosten venster. Voor degenen die willen dat hun studieboeken online bestellen en vervolgens af te halen, een doos bestaat dat gebruikers in staat stelt om hun postcode in te voeren voor de lokale pick-up aan een Barnes & Noble winkel.

Een klein probleem dat we hadden met het leerboek product pagina is de zichtbaarheid van de link naar de door u gewenste gebruikte studieboeken. Terwijl de nieuwe verkoopprijs van het boek is zeer groot en gemakkelijk om te zien, de prijzen en links voor de gebruikte studieboeken zijn klein en enigszins moeilijk op te merken.

Echter, zodra u klikt u op de kleine “zie alle beschikbare” gebruikte studieboeken te koppelen, de volgende webpagina is zo informatief en georganiseerd als de rest van de website. Hier vindt u een lijst van gebruikte studieboeken te zien online, detailleren hun toestand, verzending opties, en de verkoper.

Verzenden

Bestellen van studieboeken online is simpel: voeg het item toe aan uw winkelwagentje, kies je betaalmethode en verzendkosten voorkeur, en de transactie te voltooien. Barnes & Noble accepteert de meeste grote creditcards en PayPal.

Barnes & Noble geeft klanten de flexibiliteit in de scheepvaart prijs en snelheid. Meerdere opties zijn beschikbaar voor de binnenlandse en internationale scheepvaart, waaronder standaard, versnelde, ‘s nachts en levering op dezelfde dag (in Manhattan). U kunt er ook voor kiezen om de overhandiging van uw studieboeken bij uw plaatselijke Barnes & Noble winkel.

Klantenservice

Zoals Amazon, Barnes & Noble biedt “Snel en gratis bezorging” op een groot aantal bestellingen van meer dan $ 25, zodat u uw studieboeken online te kopen en ze te ontvangen in vier werkdagen of minder.

De Barnes & Noble website heeft een uitgebreide help-sectie die waarschijnlijk zal vragen beantwoorden van de meeste mensen over de aanschaf van studieboeken online.

Als een klant heeft nog vragen de hulp sectie niet te pakken, Barnes and Noble biedt gemakkelijke toegang tot de vertegenwoordigers van de klantendienst. Door te klikken op de grote “Contact Customer Service” link in de Help-sectie van de website brengt u naar een pagina waar u kunt een e-mail uw vraag naar het bedrijf. Telefoonlijnen zijn ook open om hun customer service center op 1-800-THE-BOOK (1-800-843-2665) voor Amerikaanse klanten, of 201-559-3882 voor internationale klanten.

Het kopen van studieboeken online bij Barnes & Noble kan u geld besparen door het inschrijven in hun lidmaatschap programma. Voor een jaarlijks $ 25 kosten, zal een lidmaatschap bespaart u 10% korting op de catalogusprijs op bijna elke aankoop bij Barnes & Noble, en 40% en 20% korting op de catalogusprijzen van de beste verkopers en harde kaft, respectievelijk.

TERUGSTUURBELEID

Naast het lidmaatschap programma, Barnes & Noble stimuleert klanten om te profiteren van de Barnes & Noble MasterCard. De kaart verdient 5% cash back bij gebruik bij Barnes & Noble, en verdient een beloning voor elke dollar die elders doorgebracht. Voor elke 2.500 beloning punten verzameld, zal de klant worden uitgegeven een $ 25 Barnes & Noble gift card.

Overzicht

Voor degenen die het kopen van studieboeken online en on-the-go, Barnes & Noble biedt gratis iPhone, Blackberry, Windows Mobile en Android applicaties.

Voor schoolboeken rechtstreeks gekocht van Barnes & Noble, de klanten hebben 14 dagen de tijd om een ​​terugkeer of uitwisseling te initiëren. Items kunnen gemaild worden naar de afdeling rendement of rechtstreeks naar een Barnes & Noble winkel gebracht. Die betalen met PayPal let op: Als u betaalt voor een item via PayPal en terug te sturen naar een winkel, zult u alleen in aanmerking voor een Barnes & Noble gift card of op te slaan krediet.

Voor degenen die studieboeken online gekocht via Barnes & Noble’s Authorized Seller Program, wordt het venster terugkeer verlengd tot 30 dagen. Mail de ongewenste leerboeken naar het adres op de pakbon en de terugbetaling of omruiling zal spoedig na op weg.

Zoals Amazon.com, Barnes & Noble heeft een enorme voorraad van nieuwe en gebruikte studieboeken. Met meerdere scheepvaart opties, betrouwbare klantenservice, een toegankelijke website, en handige mobiele toepassingen, Barnes & Noble is een eersteklas bestemming voor studenten om te kopen en verkopen studieboeken online.