synchronisatiesoftware – Super Flexible File Synchronizer Sync-software

Een van de belangrijkste kenmerken synchronisatiesoftware kan hebben is veelzijdigheid-het vermogen om verschillende taken uit te voeren in een in verschillende omgevingen. Super Flexible File Synchronizer is een van de meest veelzijdige sync programma’s die we getest. Naast een gestroomlijnde gebruikersinterface, voorzorgsmaatregelen om gegevens en handige back-up en synchronisatie profiel configuraties, Super Flexible File Synchronizer is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux te beschermen. Ongeacht de operationele platform dat u gebruikt, kan Super Flexible File Synchronizer helpen beveiligen van uw gegevens en houd het huidige op meerdere computers.

Kenmerken

Zowel de professionele en persoonlijke potentieel van Super Flexible File Synchronizer beats uit een groot deel van de concurrentie. In tegenstelling tot andere sync software, Super Flexible File Synchronizer is grondig uitgerust om te werken in een aantal netwerk en internet configuraties. Voor kleine netwerken het opslaan van gegevens op een server, kan Super Flexible File Synchronizer-bestanden, spiegel bestanden op te slaan en veranderingen met een server te synchroniseren. Externe synchronisatie is met name van toepassing voor bedrijven en personen die actief zijn op meer dan één locatie. Super Flexible File Synchronizer biedt flexibele synchronisatie-opties via FTP, SSL, SSH, WebDAV en Amazon S3 wanneer geografie is een obstakel. Alles wat je nodig hebt is toegang tot internet. Voor basis data back-up, is er altijd de mogelijkheid om gegevens over te dragen aan een lokale of netwerk harde schijf te .; Hoewel niet van cruciaal belang voor alle gebruikers, waarderen wij het vermogen van Super Flexible File Synchronizer om vergrendelde Windows-bestanden kopiëren en gedeeltelijke updates uit te voeren (dat is erg handig bij het werken met bandbreedte beperkingen of op langzame internetverbindingen) .; Super Flexible File Synchronizer ondersteunt uni- en bi-directionele synchronisaties. Er zijn tal van profiel configuratie-opties die u toelaten om back-up gewijzigde bestanden, te automatiseren deleties en afgevaardigde welke bestanden moeten worden bijgewerkt.

Basic gesynchroniseerd tussen twee computers en back-ups naar een harde schijf zijn zeer eenvoudig op Super Flexible File Synchronizer. Geavanceerde bediening, met inbegrip van het configureren van FTP synchroniseert of andere internet-based file transfers, zal verwarrend zijn voor beginnende computergebruikers zijn. Gevorderde gebruikers met netwerk ervaring moet geen problemen.

In vergelijking met andere sync software, website Super Flexible File Synchronizer beschikt over volledige en begrijpelijke informatie over ondersteuning. Hun vragen zijn grondig en omvatten versies voor gevorderde en elementaire gebruikers. Technische ondersteuning is beschikbaar via e-mail en telefoon.

Super Flexible File Synchronizer heeft een feature set die erin slaagt om een ​​goede balans van functies die geschikt zijn voor zowel beginnende als professionele gebruikers. Super Flexible File Synchronizer zal zo goed doen in het kleine kantoor als het zal in het huis. Gezien de uitstekende compatibiliteit met internet overdracht methoden en betrouwbare prestaties op routinematige synchronisaties en drive-to-drive data transfers, Super Flexible File Synchronizer is een van onze top picks in de categorie van de sync software.

Makkelijk te gebruiken

Ondersteuning en documentatie

Overzicht